Barion Pixel Sarah Ferguson őszintén beszélt Erzsébet távozásáról – Coloré

Sarah Ferguson őszintén beszélt Erzsébet távozásáról

2023. 03. 08.

A 63 éves yorki hercegné, Sarah Ferguson arról beszél, hogy Erzsébet királynő halála milyen hatással volt rá.

Sarah Ferguson, aki a szexuális zaklatási botránnyal elhíresült András herceg volt felesége A Most Intriguing Lady címmel adott ki újabb regényt, amelynek kapcsán sokat mesél a családról, köztük néhai anyósához fűződő viszonyáról is.

A könyv egyébként egy romantikus regény, középpontjában egy tökéletes viktoriánus hölggyel, aki a herceg lánya, inkognitóban pedig igen kalandos életet él.

Mostanában sokkal inkább fejlődök a saját hangom megtalálásában és a puszta önmagam kinyilatkoztatásában. Azt hiszem, a királynő halála is felszabadított egy kicsit. A célom mindig is az volt, hogy nagyon lojális legyek, és fenntartsam Őfelsége értékeit. De ezt már gyermekként is így gondoltam. Sokkal inkább anyám volt számomra Erzsébet, mint a saját anyám, és így most, hogy már nincs ott, úgy érzem, talán szabadabban lehetek Sarah, mintsem a királynő “gyermeke. Úgy érzem, felszabadultam saját lelki béklyóim alól.

– nyilatkozta Sarah Ferguson.

Sarah Ferguson
Sarah Ferguson

Az írónő és tévés személyiség azt is elmondta, bár igyekezett, jó ideig nem tudta megmutatni valódi önmagát. A királyi család egyfajta réteget vont köré, és bár nem érzi ezt rossznak, most tud igazán hiteles és önmaga lenni, fesztelenül.

Azt hiszem, sokáig senkinek sem mutattam meg azt az igazi Sarah-t , akit ma láthatnak. Ma már nagyon hiteles vagyok… Most már semmi sem tart vissza. Úgy érzem, szabadon önmagam lehetek.

– mondta a yorki hercegné.

Forrás: etonline.com
Borítókép forrása: Northfoto