Barion Pixel Sarah Ferguson, yorki hercegné Meghan Markle-ról és Harry hercegről mondta el a véleményét – Coloré

Sarah Ferguson, yorki hercegné Meghan Markle-ról és Harry hercegről mondta el a véleményét

2023. 03. 02.

A 63 éves Sarah Ferguson, aki elismert író és tévés személyiség, egy friss interjúban mondta el, mit gondol a sussexi párról, illetve Diana hogyan érezne.

Sarah Ferguson – akit Fergie-nek is hívnak – azt mondja, nem ítélkezik amiatt, hogy Harry herceg és Meghan Markle a maguk útját járják. A yorki hercegné – aki a botrányáról híres András herceg felesége volt – új regénye az A Most Intriguing Lady márciusban jelenik meg, ennek kapcsán adott interjút.

Sarah Ferguson
Forrás: Northfoto

Nem hiszem, hogy egyetlen embernek is joga lenne megítélni egy másik embert. Én magam nem vagyok abban a helyzetben, hogy bármiféle ítéletet hozzak. Engem egész életemben megítéltek mások, nem teszem ezt másokkal. Úgy gondolom, Diana (hercegné) hihetetlenül büszke lenne az unokáira. És nem csak a sussexi unokáira, hanem Will gyermekeire is.

Sarah korábban azt mondta egy külföldi lapnak, hogy ő és Diana hercegné tinédzser koruk óta a legjobb barátok voltak, már jóval azelőtt, hogy Diana feleségül ment volna Károlyhoz, Sarah pedig testvéréhez, András herceghez.

Sarah Ferguson
Forrás: Northfoto

Sarah Ferguson arról is beszélt, hogy már ő maga is nagymama Beatrice hercegnő és Eugenie hercegnő által. Beatrix 1 éves kislánya Sienna Elizabeth, míg Eugénia hercegnőnek 2021 februárjában született meg kisfia, August, most pedig második gyermekével várandós – Jack Brooksbanktól.

Az unokáim úgy követnek engem, mint Pán Pétert a mesebeli gyerekek! Szuper Gran Pan vagyok!

A hercegné olyannyira jól érzi magát a kicsik világában, hogy regényei mellett gyerekkönyveket is ír. Sarah Ferguson 1996-ban, 10 év házasság után vált el Andrástól, akivel azóta is nagyon jó, szinte baráti kapcsolatot ápol. Sőt, 2008-ban a hercegnét maga II. Erzsébet királynő hívta meg a királyi család nyári rezidenciájára, a skóciai Balmoral-kastélyba egy családi hétvégére, ami valóban megtörte a jeget közte és a családtagok között.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto