Sára yorki hercegné igazi Netflix rajongó!

2021. 01. 25.

Sarah Ferguson, azaz a yorki hercegné a Korona című sorozatról is elmondta a véleményét…

Képernyőfotó 2021 01 25 6.52.15
Borítókép forrása: Youtube

A hercegné a Windsor-ház tagja, hiszen András yorki herceg felesége volt. Ő azonban egy igencsak modern képviselője a dinasztiának, egyrészt mert elvált a hercegtől, másrészt mert botrányba keveredett hűtlensége és kicsit sem előkelő viselkedése miatt.

Ennek ellenére végül jól végződött a története, és a mai napig baráti a kapcsolata volt férjével, Andrással. Sára emellett írónőként, producerként, televíziós szakemberként is tevékenykedik, valamint a két lánya, Eugénia és Beatrix hercegnők is ismertek lettek. Egy vele készült friss interjúban pedig elárulta, hogyan vélekedik a Korona azon epizódjáról, melyben az esküvőjét dolgozták fel.

„Szerintem gyönyörűen forgatták le, az operatőr kiváló munkát végzett, és eleve imádom, hogy ez is benne lehet a sorozatban.”

A korona mellett Ferguson a Bridgerton című szériát is kedveli, már kétszer megnézte a teljes első évadot. Állítása szerint zseniális a története és lenyűgözőnek találja a kosztümöket, a képi világot és a forgatókönyvet is. Hozzátette, hogy egyszerre csodálatos és megrendítő, ahogy Daphne karaktere kibontakozik, és a naív kislányból erős nővé válik, aki beleáll a számára teljesen új világ kihívásaiba.

Talán magára ismert egy kicsit ebben a szerepben?!

Forrás: JustJared