Barion Pixel A kegyvesztett András hercegnek mégis jut szerep II. Erzsébet királynő temetése után – Coloré

A kegyvesztett András hercegnek mégis jut szerep II. Erzsébet királynő temetése után

2022. 09. 13.

András herceg, II. Erzsébet királynő fia leszerepelt: a Jeffrey Epsteinhez fűződő kapcsolata és pedofil botrányai miatt teljesen távol került az udvartól.

András herceg a közvélemény szerint az angol királyi család szégyene, hiszen jó kapcsolatot ápolt a fiatal lányokat kiközvetítő, pedofília miatt elítélt, majd a börtönben elhunyt Jeffrey Epsteinnel, sőt vélhetően magának András hercegnek is volt szexuális kapcsolata kiskorú lányokkal.

Ezt támasztja alá a közben már felnőtt Virginia Giuffre története is, aki pert indított András ellen, de a hercegnek végül sikerült vele peren kívül megegyeznie, és elkerülnie a bíróságon való nyilvános megjelenést.

András herceg
Forrás: Northfoto

A család fekete bárányát így is eltiltották a közélettől és mindenféle címétől megfosztották, noha ő továbbra is tagadja bűnösségét. A királynő középső fia és annak exfelesége, Sarah Ferguson mindezek ellenére továbbra is a windsori királyi birtokon élnek, és mivel Sarah hatalmas állatbarát, a CNN tudósítása szerint hozzájuk kerül majd Erzsébet két corgi fajtájú kutyája, Muick és Sandy.

A királynőnek volt még két ebe, egy cocker spániel és egy corgi-tacskó keverék, arról egyelőre nem szólnak a hírek, kihez is kerülnek.

András a botrányok ellenére nagyon szoros kapcsolatot ápolt édesanyjával, a források szerint az utolsó időkben is rendszeresen látogatta. A gyászban a yorki hercegi címet viselő fiú sem marad távol, egyelőre elásták a csatabárdot a család többi tagjával és a nagy nemzeti gyászban fontos szerepet tölt majd be.

András herceg egyébként házasságával is nagy vihart kavart annak idején. Az 1980-as években még boldog házasságban élt Sarah Fergusonnal, ám a brit pletykalapok rosszindulatú cikkei és András gyakori távolléte miatt megromlott a kapcsolatuk, végül 1992-ben hivatalosan is elváltak (pont abban az évben, amikor bátyja, Károly és húga, Anna is így tett). Ettől függetlenül András és Sarah Ferguson jó barátságban maradtak egymással. Egy interjúban így nyilatkozott a herceg volt feleségéről: „Úgy tudunk együttműködni gyerekeink nevelésében, ahogyan az csak keveseknek sikerül, és én rendkívül hálás vagyok, hogy ezt meg tudjuk tenni.”

Kapcsolatukról válásuk évében film is készült, Fergie és Andrew – Botrány az udvarban címmel.

Forrás: dailymail.com