A 20 éves Sadie Sink elárulta, mit gondol valójában a Stranger Things végéről

2023. 01. 11.

Az ötödik évaddal elbúcsúznak a szereplők a Netflix gigasikerétől, amely a legtöbb gyerekszínésznek – köztük Sadie Sinknek – elindította hollywoodi karrierjét.

A 20 éves Sadie Sink a Stranger Things 2016-os premierje óta tagja a sorozatnak. Ő és a többi szereplő most búcsút vesz a közelgő ötödik évaddal, ám az ifjú tehetség nem áll még készen erre. Egy friss interjúban beszélt a közelgő fináléról és az elengedéssel kapcsolatos érzéseiről.

Sadie Sink
Forrás: Northfoto

Szörnyű lesz. Szörnyű érzés, hogy lezárul ez a korszak. Ezek a gyerekek, az egész szereplőgárda és a stáb, ez az én családom. Az emberek persze mindig ilyesmit mondanak, de én tényleg komolyan gondolom. És arra gondolni, hogy búcsút kell mondanunk ennek a biztonságnak, annak tudatában, hogy már csak egy szezonban találkozunk… Ijesztő és szomorú. Persze szerintem izgalmas is egyben továbblépni a következő fejezetre.

– nyilatkozta Sadie Sink.

A videóban a színésznő valamennyit elárult a fináléról is, persze csak egy morzsányit.

Tudtuk, hogy ez történik majd, és hát ez az utolsó szezon. Szóval nagyon érzelmes lesz, ebben biztos vagyok. Azzal, ahogy a karakterem a 4. évadban furcsa véget ért, fogalmam sincs, mi is fog történni így, de ott leszek.

– fogalmazott sejtelmesen.

Sadie Sink
Forrás: Northfoto

A sorozat készítői, a The Duffer Brothers azt mondták, hogy az utolsó évadban nem mutatnak már be jelentősebb új karaktereket, hanem a meglévő karakterek történetének lezárására koncentrálnak. A színészek igen szép summát gyűjthettek össze a nagy sikerű sorozattal, így az utolsó évadra 6 millió dollárt kapnak fejenként a gyerek karakterek.

Sadie Sink karrierjét is megalapozta a különleges, 80-as éveket idéző sci-fivel, hiszen azóta főszerepet kapott A bálna című filmben, Brendan Fraser oldalán, valamint játszott a Netflixes horror antológiában, a Félelem utcájában, és a Dear Zoe-ban.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto