Barion Pixel Sadie Sinkért kapkodnak a rendezők: ebben a filmben kapott most szerepet – Coloré

Sadie Sinkért kapkodnak a rendezők: ebben a filmben kapott most szerepet

2022. 09. 16.

A Stranger Things vörös tinédzsere, Sadie Sink pár év alatt komoly fiatal színésznővé érett, nem csoda, hogy egymás után kapja a felkéréseket.

Éppen, hogy bemutatták Sadie Sink legújabb filmjét, A bálna című drámát – amelyben Brendan Fraser egy 300 kilós férfit alakít, Sadie pedig a lányát -, az ifjú sztár máris újabb szereplőgárdához csatlakozhatott.

Sadie bekerült a Berlin Nobody című thrillerbe, melyben olyan művészekkel dolgozhat együtt, mint Eric Bana, Sylvia Hoeks (Szárnyas fejvadász 2049) és a szintén ifjú tehetség, Kiernan Shipka, aki az új Sabrina sorozattal szerzett nagy népszerűséget.

A filmet Nicholas Hogg 2015-ös Tokió című regénye ihlette és Jordan Scott filmrendező készíti, akivel a munkálatok már folynak is Berlinben. A producerek egyike pedig a híres Ridley Scott.

Sadie Sink egy feltörekvő német színész, Jonas Dassler és az osztrák sztár, Sophie Rois mellett szállt be frissen a projektbe.

A történetben Ben Monroe (Eric Bana) amerikai szociálpszichológus Berlinbe költözik, hogy tovább folytassa a kultuszmentalitás terjedésével kapcsolatos kutatásait. Miközben elmerül a német kultizmusban, lázadó tinédzser lánya, Mazzy (Sink) összeismerkedik egy titokzatos és rejtélyes helyi fiúval (Dassler).

Sadie Sink
Forrás: Northfoto

A film tehát még javában készül, egyelőre nem lehet tudni, mikor fog az izgalmas alkotás a nézők elé kerülni. Sadie Sink egyébként 20 éves kora ellenére már most mindenkit levett a lábáról a Stranger Things című sorozatban nyújtott alakításával, amelyben Max szerepében láthatják a rajongók. Sadie egy korábbi nyilatkozatában azt is elmondta, hogy a stáb már igazi családként dolgozik együtt, ami sokban megkönnyíti a kollégáival való munkát.

Forrás: deadline.com

Borítókép forrása: Northfoto

Így fest Brendan Fraser 270 kilósan

Darren Aronofsky rendezte a filmet Samuel D. Hunter színdarabja alapján. Aronofsky neve onnan lehet ismerős, hogy egy ideig Jennifer Lawrence párja volt, és ő rendezte a színésznő főszereplésével az Anyám! című elég elvont és különleges drámát is. Ha szeretnél többet tudni a filmről, olvasd el a cikkünket!