Barion Pixel Így fest Brendan Fraser 270 kilósan – Coloré

Így fest Brendan Fraser 270 kilósan

2022. 08. 03.

A Bálna című film első fotói napvilágot láttak, és kijelenthető, hogy a Múmia egykor szívdöglesztő sztárjára, Brendan Fraserre rá sem lehet ismerni.

Darren Aronofsky rendezte a filmet Samuel D. Hunter színdarabja alapján. Aronofsky neve onnan lehet ismerős, hogy egy ideig Jennifer Lawrence párja volt, és ő rendezte a színésznő főszereplésével az Anyám! című elég elvont és különleges drámát is.

Brendan Fraser
Forrás: Northfoto

A The Whale, azaz A bálna a rendező legújabb filmje, amelyben Brendan Fraser egy visszahúzódó angoltanárt (Charlie) alakít, aki kóros elhízásban szenved, és közel 300 kiló. A karakter megpróbál újra kapcsolatba lépni tinédzser lányával, akit a Stranger Things sztárja, Sadie Sink alakít. Az elhidegült tinédzser az utolsó esélye Charlie-nak, hogy visszatérjen az élők sorába és megemberelje magát.

A 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatásra kerülő filmből látható már az első “kedvcsináló” fotó, melyen Brendan Frasert talán a saját anyukája sem ismerné fel. A dolog pikantériája, hogy a színész évekig szenvedett depresszióban, ami miatt visszavonult a színészettől és meg is hízott, messze nem emlékeztetett arra a sztárra, aki az Őserdő hősében vagy a Múmia filmekben szerepelt. Aztán összeszedte magát, ám a nagy visszatérése mégis jócskán túlsúlyosan valósul meg – hála a kiváló maszkmestereknek és sminkeseknek, akik szinte felismerhetetlenné varázsolták Brendan Frasert.

A Bálna Aronofsky első filmje a 2017-es Anyám! óta, és az eredeti színdarabot jegyző Hunter szerint jobb kézbe nem is kerülhetett volna ez a bensőséges történet, amely egy mélyen emberi sztorit tár fel, és a rendező egyéni látásmódja méginkább különlegessé teszi majd a filmet.

Ez is érdekelhet

Brendan Fraser óriási visszatérésre készül!

Az Őserdők hőse és a Múmia sztárja nagy visszatérését lélegzetvisszafojtva várjuk, ám a legfrissebb hírek szerint nemcsak Leonardo DiCaprio, hanem a Smallville főszereplője, Tom Welling oldalán is feltűnik majd. Ha szeretnél többet tudni a színészről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com