Brendan Fraser óriási visszatérésre készül!

2021. 09. 16.

Az Őserdők hőse és a Múmia sztárja nagy visszatérését lélegzetvisszafojtva várjuk, ám a legfrissebb hírek szerint nemcsak Leonardo DiCaprio, hanem a Smallville főszereplője, Tom Welling oldalán is feltűnik majd.

A színészek egy új széria szereplői lesznek, amelyről sokat még nem tudni; ha minden igaz, Wellington egy olyan biztonsági embert alakít majd, aki a gazdag és befolyásos emberek testi épségéért felel, míg Fraser egy milliárdost.

Season Premiere Of Fx's Trust In Los Angeles
Forrás: Northfoto

A készülő produkció premierének dátumát is titkolják még, de annyi biztos, hogy a következő évben sokat fog érni Brendan neve, ugyanis a válási procedúrája, valamint a számtalan egészségügyi problémája után végre rámosolygott a szerencse. Martin Scorsese western-drámájában, a Killers of the Flower Moonban kapott szerepet, amelynek főszereplője a világ talán legkedveltebb és legbefolyásosabb híressége, Leonardo DiCaprio. Az alkotásban egyébként León kívül olyan legendákkal láthatjuk majd, mint Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone és Louis Cancelmi.

De ha ez nem lenne elég, a Max Barbakow által rendezett vígjátékban, Fraser a Brothers című filmben is feltűnik Glenn Close és Peter Dinklage mellett.

Brendan a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején élte fénykorát. Tehetsége és sármja szinte mindenkit levett a lábáról, de a gyakori akciójelenetek miatt egyre több orvosi beavatkozásra lett szüksége, 2008-ban pedig a feleségével is a válás mellett döntöttek, amely anyagilag is padlóra küldte.

Forrás: justjared.com