A Stranger Things 4. évadának hetedik része minden eddiginél félelmetesebb lesz

A Stranger Things 4. évadára már nagyon sokan vártak a világon, ám a nagy érdeklődés miatt a Netflix gondolt egyet és csak az első hét részt tette elérhetővé az előfizetők számára.

A Stranger Things 4. évadának utolsó két része július elsején debütál a streaming szolgáltatón, amelyekről nem sokat tudni, tegnap viszont egy nagyon rövid, ám annál beszédesebb teaser videóval mutattak néhány részletet. Az már biztos, hogy óriási fordulatokra és izgalomra számíthatunk a sorozat utolsó előtti évadának befejező epizódjaiban, ahogy az is nyilvánvaló, hogy a szereplők közül többen kerülnek majd sorsdöntő választás elé.

Caleb Mclaughlin, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp And Sadie Sink In Stranger Things (2016), Directed By Matt Duffer And Ross Duffer.
Forrás: Northfoto

A 80-as években játszódó széria évek óta az egyik legnépszerűbb saját gyártású produkciója a Netlfixnek, talán ezért is döntöttek úgy, hogy elhúzzák a mézes madzagot előttünk és a normális előzetes helyett csak pár másodpercnyi kedvcsinálót kapunk, hogy magunk igyekezzünk kibogózni a cselekményt.

A mindössze fél perces ízelítőben annyit látni, hogy Eleven (Millie Bobby Brown) igyekszik visszaszerezni elveszett képességét, míg a többiek a ‘Hellyel lefelé’ világuralmát próbálják megállítani.

A Stranger Things új évada egyébként bőven kínál néznivalót a számunkra, hiszen mindegyik rész több mint egy órás, és az összesített játékidejük (a teljes évadra vonatkozóan) hosszabb lesz, mint bármelyik korábbi évad játékidejének a duplája, szóval tényleg nem lehet okunk a panaszra.

Bár a covid miatt nehezített körülmények között, több mint két évig forgatták a részeket, valamint közel 800 oldalnyi forgatókönyvből dolgoztak, az eddigi kritikák és részek alapján megérte várni a Duffer fivérek újabb zseniális munkájára.

Stranger Things
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Stranger Things 5. évad

Természetesen mindenkit a végkifejlet és kedvenc karaktereinek sorsa érdekel, így a Duffer fivérek úgy döntöttek, ideje egy-két információt elcsepegtetni, amivel még nagyobb lázban tudják majd tartani az amúgy is kiéhezett közönséget. Azt már tudjuk, hogy az 5. évad egyben a sorozat utolsó évada is lesz, ám hogy ki éli túl és hogyan fog végződni Hawkins története, még a jövő kérdése. Ha szeretnél többet tudni az utolsó évadról, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A legvonzóbb csillagjegyek az asztrológia szerint rangsorolva