Barion Pixel A Stranger Things 5. évadáról nyilatkoztak a készítők – meglepő dolgokat árultak el – Coloré

A Stranger Things 5. évadáról nyilatkoztak a készítők – meglepő dolgokat árultak el

2022. 06. 08.

A Stranger Things rajongói nemcsak a 4. évad második részére vannak kiéhezve, hanem a mindent lezáró, 5. évad cselekményeire is.

A Stranger Things készítői szinte folyamatosan kapják a kérdéseket, főleg most, hogy végre kijött a 4. évad igazán kemény első fele.

Stranger Things
Forrás: Northfoto

Természetesen mindenkit a végkifejlet és kedvenc karaktereinek sorsa érdekel, így a Duffer fivérek úgy döntöttek, ideje egy-két információt elcsepegtetni, amivel még nagyobb lázban tudják majd tartani az amúgy is kiéhezett közönséget. Azt már tudjuk, hogy az 5. évad egyben a sorozat utolsó évada is lesz, ám hogy ki éli túl és hogyan fog végződni Hawkins története, még a jövő kérdése.

A választ ugyan nem mondták el, de néhány beszédes információt igen, ami sok teóriát indított útjára.

„Biztos vagyok benne, hogy időugrást fogunk csinálni. Ideális esetben össze-vissza forgattuk volna [a 4. és 5. évadot], de erre egyszerűen nem volt mód.” – mondta Duffer, aki azt is elárulta, hogy még most is dolgoznak a 4. évadon, vagyis amit eddig biztosnak hittünk, az még mindig meg tud változni.

„Igyekszünk befejezni az utolsó két részt, amelyek nagyon fajsúlyosak lesznek.” Tehát a Stranger Things utolsó két részében nagy fordulatokra és sokkoló részletekre kell számítania minden rajongónak.

Stranger Things
Forrás: Northfoto

A Netflix saját készítésű sorozatát 2016. július 15-én mutatták be. A Stranger Things helyszíne egy kitalált amerikai kisváros, az indianai Hawkins, ahol megmagyarázhatatlan, természetfeletti események sora veszi kezdetét. A széria egyébként a 80-as években játszódik.

A nagysikerű produkció – amelynek főszereplői Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Sadie Sink, Winona Ryder, Gaten Matarazzo, David Harbour, Finn Wolfhard és Natalia Dyer – 31 Primetime Emmy-díj jelölést kapott, köztük a Legjobb televíziós drámasorozat kategóriában is jelölték, illetve négy Golden Globe-díj jelölést is sikerült a bezsebelnie, valamint 2016-ban megnyerte a Screen Actors Guild-díj szereplőgárda kiemelkedő alakításáért drámasorozatban díjat.

Ez is érdekelhet:

The Sandman

Hamarosan debütál a már hónapok óta beharangozott The Sandman című Netlfixes sorozat, amely az első előzetese alapján igen különleges és minőségi produkciónak ígérkezik. Ha szeretnél többet megtudni a hamarosan debütáló sorozatról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com

0 /eletmod/sztarok/stranger-things-5-evad/