Megérkezett a The Sandman első előzetese – Egy világsztár is felbukkan benne

Hamarosan debütál a már hónapok óta beharangozott The Sandman című Netlfixes sorozat, amely az első előzetese alapján igen különleges és minőségi produkciónak ígérkezik.

A The Sandman – Az álmok fejedelme című sorozat augusztus 5-től lesz látható a Netflix csatornáján, amelyhez végre – annyi várva várt hónap után – megérkezett az első hivatalos előzetes. A széria több szempontból is sokak kedvence lesz.

Sandman
Forrás: YouTube

A Neil Gaiman által írt népszerű, díjnyertes DC képregénysorozaton alapuló széria középpontjában Homokember vagyis The Sandman áll, aki egy hatalmas kozmikus lény.

Az 1993 és 2020 között futott képregénysorozat nemcsak az ő, hanem családja, a Végtelenek utazásai köré épül, akik nem egyszerűen család, hanem az univerzum legfontosabb elemeit – a Halál, a Vágy, a Végzet és a Kétségbeesés – képviselik.

Morpheus-t, aki az Álmot képviseli, váratlanul elfogják és több mint egy évszázadon át fogságban tartják. Miután kiszabadul különböző világokon és idővonalakon kell átutaznia, hogy helyrehozza a távolléte által okozott káoszt.

A The Sandman produkciójában olyan nevek kaptak helyet mint Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai, John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James-Young, Razane Jammal és a Star Wars-filmek főszereplője, Mark Hamill.

A The Sandman első előzeteséből egyébként jól látni, hogy nemcsak a történetre, hanem a látványvilágra is legalább ugyanannyi időt fordítottak a készítők, így minden kétséget kizáróan egy zseniális sorozatot láthatunk majd.

Ez is érdekelhet:

Luke Evans

Luke Evans és Billy Porter egy kicsit sem egyszerű témát boncolgató filmhez adta a nevét. A “Mi fiunk” (Our Son) című dráma mindenképpen hiánypótló darab, annak ellenére, hogy nem valószínű, hogy bármi olyat mutat, amit eddig ne láttunk volna. Két szülő, egy válás, egy gyermek és komoly érzelmek. Csak ebben az esetben a szülőpáros mindkét tagja férfi. A készülő moziban választ kaphatunk majd arra, vajon van-e különbség ember és ember között, érzés és érzés között ha valaki éppen válik, sértett és a gyermekéért küzd. Ha szeretnél többet tudni a készülő filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A legvonzóbb csillagjegyek az asztrológia szerint rangsorolva