Barion Pixel Igazi filmcsemege jön Luke Evans-szel az LMBTQ+ családoknak – Coloré

Igazi filmcsemege jön Luke Evans-szel az LMBTQ+ családoknak

2022. 06. 03.

Luke Evans és a Pose című sorozatból ismert Billy Porter egy házaspárt alakít, akik válásukkor nem tudnak megegyezni 8 éves fiuk felügyeletén.

Luke Evans és Billy Porter egy kicsit sem egyszerű témát boncolgató filmhez adta a nevét.

Luke Evans
Forrás: Northfoto

Miközben egyesek szerint az anya nő, az apa férfi, mások úgy gondolják, a család lényege sokkal inkább a szeretet, az elfogadás, a biztonság, függetlenül attól, hogy a szülő milyen nemű; egyedülállóként vagy párkapcsolatban, netán mozaikcsaládban neveli gyermekét, illetve, hogy a gyermek vér szerinti vagy örökbefogadott.

Márpedig az emberek sokfélék, a filmek pedig azért készülnek a szórakoztatás mellett, és úgy lesznek sikeresek, ha a nézők tudnak azonosulni a karakterekkel.

A “Mi fiunk” (Our Son) című dráma mindenképpen hiánypótló darab, annak ellenére, hogy nem valószínű, hogy bármi olyat mutat, amit eddig ne láttunk volna. Két szülő (Luke Evans, Billy Porter), egy válás, egy gyermek és komoly érzelmek. Csak ebben az esetben a szülőpáros mindkét tagja férfi, akiket a szívtipró Luke Evans és Billy Porter alakít. A színészek mindketten felvállaltan az LMBTQ+ közösség tagjai, és persze elismert, tehetséges művészek. Bill Oliver rendezi a filmet egy, Peter Nickowitz-cal közösen írt forgatókönyv alapján. A további szereplőket, köztük a gyermeket alakító színészt nem jelentették be egyelőre.

Luke Evans
Forrás: Northfoto

A készülő moziban választ kaphatunk majd arra, vajon van-e különbség ember és ember között, érzés és érzés között ha valaki éppen válik, sértett és a gyermekéért küzd.

Luke Evans annak idején A hobbit című filmekkel szerezett hírnevet, amelyekben Bardot alakította. Ezt követően az Ismeretlen Drakula, a Szépség és a Szörnyeteg, a Midway, A lány a vonaton, illetve a Gyagyás gyilkosság című filmekben láthattuk. Nem sokára pedig a Tom Hanks főszereplésével készülő élőszereplős Pinokkióban tér vissza, mint a Kocsis.

A lány a vonaton c. film
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Könyvklub 2.

A Könyvklub egy újabb fejezetet nyit a rajongók számára. A hatalmas sikert aratott komédia alapja az a működő filmes váz, amikor idősödő emberek kapnak új erőre, és jönnek rá, hogy hajlott kor ide vagy oda, van még mit elintézni az életben. Ezúttal viszont Olaszországba helyezi át székhelyét, hogy a mediterrán európai országban is felforgassák mások és saját életüket. Ha szeretnél többet megtudni a készülő filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com