Barion Pixel Érkezik a Könyvklub 2. – Visszatérnek a legendás színésznők – Coloré

Érkezik a Könyvklub 2. – Visszatérnek a legendás színésznők

2022. 06. 02.

Vidám, bájos, keserédes és feledhetetlen. Ilyen volt a Könyvklub első része Jane Fondával, Diane Keatonnal, Mary Steenburgennel és Candice Bergennel.

A Könyvklub egy újabb fejezetet nyit a rajongók számára. A hatalmas sikert aratott komédia alapja az a működő filmes váz, amikor idősödő emberek kapnak új erőre, és jönnek rá, hogy hajlott kor ide vagy oda, van még mit elintézni az életben.

2018 Book Club Movie Set
Forrás: Northfoto

Ezek a filmek a szórakoztatás mellett nagy adag életigenlést adnak a nézőknek és persze mélyen el is gondolkodtatnak. Ezért sem meglepő, hogy jön a Könyvklub második része, “A következő fejezet” címmel.

Az eredeti néven Book Club ezúttal Olaszországba helyezi át székhelyét, hogy a mediterrán európai országban is felforgassák mások és saját életüket. Természetesen ismét köszönthetjük a pasikat is, hiszen nélkülük nem lenne dráma és nevetés. Mitchell, Arthur és Bruce szerepében jön ismét Andy Garcia, Don Johnson és Craig T. Nelson. Az új szereplők között Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie és Vincent Riotta csatlakozik a csapathoz.

2018 Book Club Movie Set
Forrás: Northfoto

A Könyvklub 2 hivatalos összefoglalója szerint: „A várva várt folytatás a négy legjobb barátunkat követi nyomon, akik könyvklubjukkal Olaszországba utaznak egy olyan szórakoztató útra, amelyen korábban soha nem vettek részt – de a filmekből ők is jól ismerik. Amikor a dolgok kizökkennek a megszokott medrükből, és kiderülnek a titkok, a pihentető nyaralás egy szempillantás alatt válik életre szóló, városokon átívelő, embert próbáló kalanddá.”

Egyelőre sajnos nem tudni, mikor kerül a széles vászonra a várva várt folytatás, de az biztos, hogy nézők milliói várják a pontos premierdátumot.

Ez is érdekelhet:

Rachel Zegler

A „The Ballad of Songbirds and Snakes előzményfilm az azonos című regény alapján készül, és a fiatal Snow elnök zsarnokká válását mutatja majd be, jóval Katniss Everdeen “kora” előtt, amikor még csak a tizedik kegyetlen szokást, azaz az Éhezők viadalát rendezik meg. A film főhősét Rachel Zegler színésznő alakítja, aki nemcsak elbűvölően bájos, de hihetetlen énektudása is van. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!