Barion Pixel Rachel Zegler lesz a főszereplője Az éhezők viadala előzményfilmjének – Coloré

Rachel Zegler lesz a főszereplője Az éhezők viadala előzményfilmjének

2022. 06. 01.

A gyönyörű fiatal színésznő, Rachel Zegler lesz a főszereplője, Az éhezők viadalának előzményfilmjének, aki már a West Side Story-ban is bizonyított, illetve az élőszereplős Hófehérke címszereplője is ő lesz.

A „The Ballad of Songbirds and Snakes” előzményfilm az azonos című regény alapján készül, és a fiatal Snow elnök zsarnokká válását mutatja majd be, jóval Katniss Everdeen „kora” előtt, amikor még csak a tizedik kegyetlen szokást, azaz az Éhezők viadalát rendezik meg.

Az Éhezők viadala
Forrás: Northfoto

A film főhősét Rachel Zegler színésznő alakítja, aki nemcsak elbűvölően bájos, de hihetetlen énektudása is van. Ezt bizonyította már a Steven Spielberg által újraalkotott West Side Story-ban, és az új Hófehérkében is, ami még nem debütált a nagyközönség előtt.

Rachel Zegler a Twitteren hozta mindenki tudomására a hírt, hogy ő lett a castingon a befutó, vagyis megkapta Lucy Gray Baird szerepét, aki a filmben és a könyvben a 12-es körzet egyik tehetsége. A történet szerint az akkor 18 éves Snow benne látja meg a fantáziát, hogy nagyra törő álmait valóra váltsa és az Éhezők viadalát a saját javára fordítsa.

Rachel Zegler
Forrás: Northfoto

Rachel Zegler a következő poszttal adta hírül, hogy bekerült a produkcióba: “Figyi….tudtok nyugalomban fejlődni? Határozottan pihenő egyéniséggé fogtok fejlődni?” A furcsa tweet valójában egy rejtett üzenet, ha az angol szöveg minden szavának első betűjét vesszük, akkor azok kiadják Lucy Gray Baird nevét.

Rachel mellett már lehet tudni, hogy a film másik főhőse Tom Blyth lesz majd – ő alakítja Coriolanus Snow-t. Természetesen Jennifer Lawrence nem lesz benne a produkcióban, hiszen karaktere akkor még meg sem született.

A film biztosan méltó lesz nagy elődeihez, hiszen Rachel Zegler színészi tehetsége mellett a rendezői székbe visszatért Francis Lawrence, és a korábbi forgatókönyvírók közül is többen erősítik a csapatot. A tervek szerint a „The Ballad of Songbirds and Snakes” 2023. november 17-én kerül az amerikai mozikba.

Ez is érdekelhet:

Tom Hanks

Tom Hanks nemrég fejezte be az új élőszereplős Pinokkió forgatását, amelyben ő alakítja Geppetto mestert. Az alkotás története elvileg a klasszikus mesét követi nyomon, tehát alapvetően nem sok mindent csavartak a sztorin, ugyanakkor a színészek, illetve a látványvilág állítólag mindenkit el fog varázsolni a mozikban. Ha szeretnél többet megtudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com