Barion Pixel Mindenki erre várt: íme az első képek az új élőszereplős Hófehérke és a 7 törpe forgatásáról – Coloré

Mindenki erre várt: íme az első képek az új élőszereplős Hófehérke és a 7 törpe forgatásáról

2022. 05. 21.

Már javában zajlik a Rachel Zegler főszereplésével készülő Hófehérke és hét törpe újabb élőszereplős alkotása, amelyről sokan hitték, hogy kicsit sem lesz hű a jól ismert meséhez, de az első képek ezt már most cáfolták.

A Hófehérke és a hét törpe meseklasszikusa többször is megfilmesítésre került. Legutóbb Lily Collins és Kristen Stewart keltették életre a szépséges karaktert, ám valamiért egyik sem hozta meg a várva várt sikert.

Hófehérke és a hét törpe
Forrás: Northfoto

Most azonban úgy fest Marc Webb (A csodálatos pókember, 500 nap nyár) rendezőnek sikerülni fog, ugyanis már a főszereplő kiválasztásával is nagy port kavart. Rachel elődjeivel szemben latin származású, így sokan érezték úgy, hogy valószínű egy teljesen más és minden eddiginél merészebb megvilágítást kap a Disney rajzfilmje. Ez sok szempontból igaz lesz, de Hófehérke külseje igenis hű lesz az eredeti meséhez.

Erre a legnagyobb bizonyíték a Rachelről készült első forgatási fotók, amelyeken nemcsak a ruhája, hanem a haja és a sminkje is tökéletesen lett elkészítve. A sárga szoknya, a kék, buggyos ujjú felsőrész és fehér gallér mindenki számára ismerős lehet, aki a mesén nőtt fel.

Marc Webb szerint Rachelt az ereje, az intelligenciája és az optimizmusa tette megfelelő választássá az ikonikus szerepre.

Az elmúlt években a Disney igyekezett több alkotását is úgy feldolgozni, hogy azok ne tartalmazzák az eredeti mesékben elrejtett faji és etnikai sztereotípiákat. A pontos premierdátumot még nem tudni, de az már biztos, hogy 2023-ban lesz bemutatva az új Hófehérke és a hét törpe élőszereplős alkotás.

Ez is érdekelhet:

Peter Dinklage nem titkolta véleményét az új Disney produkcióval kapcsolatban

Peter Dinklage a Trónok harca egykori szereplője nem kímélte a készülő Hófehérke és a hét törpe élőszereplős film készítőit. Az eredeti rajzfilm a Grimm testvérek 1812-es meséjén alapszik, bár a történetben szereplő törpék nem barlangban, hanem házban laktak. A sztorit azért is kritizálták, mert a törpéket gyengébb intelligenciával ábrázolja, Hófehérkét pedig gyerekként mutatja be. Ha tudni szeretnéd, mit nyilatkozott a színész, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com