Barion Pixel Tom Hanks új szerepe kedvéért teljesen felismerhetetlen lett – Íme az új Pinokkió első hivatalos előzetese – Coloré

Tom Hanks új szerepe kedvéért teljesen felismerhetetlen lett – Íme az új Pinokkió első hivatalos előzetese

2022. 05. 31.

A 65 éves Tom Hanks két Oscar-díjjal és négy Golden Globe-díjjal büszkélkedhet, de a mai napig megállíthatatlan, ha egy sikeresnek vélt forgatókönyvet kap a kezébe.

Tom Hanks nemrég fejezte be az új élőszereplős Pinokkiót, amelyben ő alakítja Geppetto mestert. Az alkotás története elvileg a klasszikus mesét követi nyomon, tehát alapvetően nem sok mindent csavartak a sztorin, ugyanakkor a színészek, illetve a látványvilág állítólag mindenkit el fog varázsolni a mozikban.

Tom Hanks
Forrás: Northfoto

A filmben olyan színészek kaptak helyet Tom Hanks mellett, mint Cynthia Erivo, aki a Kék Tündért alakítja, Luke Evans, aki a Fuvaros úr szerepét kapta, Joseph Gordon-Levitt, aki Tücsök Tihamér hangját kölcsönzi, illetve a 14 éves Benjamin Evan Ainsworth, aki Pinokkió hangja lesz.

De, ami talán ennél is nagyobbat dob a filmen, hogy a nagy múltú és zseniális tehetséggel megáldott Robert Zemeckis ül a rendezői székben, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Vissza a jövőbe és a Forrest Gump. A rendezőnek és Tom Hanks-nek egyébként ez lesz a 4. közös munkája, hiszen együtt készítették a már említett Forest Gumpot, a Számkivetettet és a Polar Expresszt, amelyek mindegyike óriási bevételt hozott a készítőknek.

A klasszikus Disney mesét kedvelők duplán örülhetnek, ugyanis Robert Zemeckis és Tom Hanks Pinokkiója mellett érkezik Guillermo del Toro kicsit sem meseszerű verziója is. A két film egyedül abban hasonlít, hogy a mozit kihagyva streaming szolgáltatók kínálatában lesz elérhető. Zemeckis Pinokkiója a Disney+-on lesz látható, méghozzá szeptember 8-tól.

Addig is, íme az előzetes:

Forrás: variety.com

Ez is érdekelhet:

Walt Disney

Több generáció nőtt fel a meséin, a rajzfilmvilágra tett hatása senkiével sem összehasonlítható, birodalma ma is virágzik. Plútó, Donald kacsa, Mickey egér és Hófehérke “apukája” alighanem a világ egyik legismertebb embere, aki több, mint fél évszázaddal a halála után is milliók gyerekkorát határozza meg. A több milliárd dollárt érő The Walt Disney Company, melyet ma Bob Chapek vezet, filmek, sorozatok, rajzfilmek, játékok százait dobta piacra, van tévécsatornája, streaming-felülete (Disney Plus) több vidámparkja és nyaralóövezete is, és sorra vásárolja fel a világ vezető filmgyártó cégeit. Ha szeretnél többet megtudni Walt Disney életéről, akkor olvasd el a cikkünket!