Barion Pixel Itt az élőszereplős Pinokkió első fotója a 65 éves Tom Hanks főszereplésével – Coloré

Itt az élőszereplős Pinokkió első fotója a 65 éves Tom Hanks főszereplésével

2022. 03. 10.

A fabábúból kisfiúvá alakuló Pinokkió története is új köntösben elevenedik meg.

Az oroszlánkirály jórészt animált karakterekkel, de élethűen, a Dumbó élő szereplőkkel és egy CGI elefánttal tért vissza az elmúlt időkben. Leforgatták A kis hableány élőszereplős változatát is, most pedig jön a Pinokkió.

Pinokkió
Forrás: Northfoto

A felnőtt főszerepet Tom Hanks kapta, ő fogja játszani Gepetto mestert, az asztalost a Disney+ készülő remake filmjében. Az első fotón, amelyet a filmből a rajongók szeme elé bocsátottak, Hanks látható és persze Pinokkió, akinek bábváltozata animált lesz. Valószínűsíthető, hogy átváltozása után azonban egy igazi kisfiú fogja megformálni a kedvelt karaktert.

Robert Zemeckis rendezi a filmet, amely az ő és Chris Weitz által írt forgatókönyv alapján készül. Érdekesség, hogy nem ez az egyetlen Pinokkió feldolgozás, ami 2022-ben debütál. Március 22-én a Lionsgate Entertainment bemutatja a „Pinocchio: A True Story” című animációs filmet, Pauly Shore-ral a címszerepben. Decemberben pedig a Netflix várhatóan egy stop-motion animációs Pinokkió-filmet mutat majd be Gregory Mann, Ewan McGregor és David Bradley főszereplésével, Guillermo del Toro és Mark Gustafson rendezésében.

A Tom Hanks főszereplésével készülő film szeptemberben debütál majd a Disney+-on. A kis hableánynak rengeteg az utómunkálata, így azt 2023-ra tervezik bemutatni a mozikban, és az élőszereplős feldolgozások sorába beállt Pán Péter is, amely szintén a Disney+-ra készül.

Forrás: variety.com