Barion Pixel A Megan című horror forradalmasíthatja mindazt, amit eddig láttunk – Coloré

A Megan című horror forradalmasíthatja mindazt, amit eddig láttunk

2022. 10. 14.

De legalábbis a legjobb egyveleget hozhatja létre a Megan, ami igen magasra fogja feltenni 2023-ban a lécet a műfaj készítői számára.

A Megan előzetesét megnézve sok-sok korábbi film beugrik a horror rajongóknak, például az Annabelle vagy a kultikus Chucky, de nem elhanyagolható az összecsengés a Black Mirror egyes epizódjaival sem. A Megan jövő év elején kerül a mozikba és garantáltan beteg, gyomorforgató és nyomasztó lesz. Pont olyan, amilyenre régóta ácsingóznak a műfaj kedvelői, mivel a mostani felhozatal elég vérszegény.

A történet szerint Megan egy mesterséges intelligencia, akit egy életnagyságú baba testébe tesznek, hogy tökéletes barátnője és védelmezője legyen a főhős kislánynak, Cady-nek (Violet McGraw). Sajnos a kislány gyászol, egy balesetben elveszti szeretteit, és nagynénje, Gemma (Allison Williams), aki egy játékgyártó robotika szakembere, elkészíti számára a babát.

Megan
Forrás: YouTube

A Blumhouse és az Universal közös produkciójában az eleve nagyon creepy és félelmetes baba természetesen öntudatra ébred, és cseppet sem lesz kedves azokkal, akik Cady-t bántalmazzák, vagy akár csak csúnyán néznek rá. Megan elszabadul és változatos kegyetlenséggel készíti ki a szerinte nem megfelelően működő humanoidokat. Megfékezni pedig látszólag lehetetlen.

A trailer is zseniális, ugyanis a gyilkos baba hol betegesen erotikus mozgással vonaglik, hol késsel gyilkol, és közben halálra rémiszti Cady-t.

Amie Donald, a 12 éves táncos alakítja az AI-gyereket (tökéletes maszkmesteri munkával), Jenna Davis pedig a hangját kölcsönzi neki. A film további szereplői Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey és Stephane Garneau-Monten.

Az újszerű horror, melynek rendezője James Wan (Eleven kór, Démonok között, Fűrész), január 13-án érkezik meg a mozikba, 2023-ban.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: YouTube