Barion Pixel Terrifier visszatér! Itt a 2016-os brutális horror folytatása – Coloré

Terrifier visszatér! Itt a 2016-os brutális horror folytatása

2022. 10. 03.

A Terrifier mindazok rémálmát valóra váltotta, akik nem igazán kedvelik a bohócokat. Most, októberben jön a folytatás és a készítők szerint még szörnyűbb lesz, mint az első.

A Terrifier 2. a 2016-os retró slasher stílusú Terrifier közvetlen folytatása, amelyben a szörnyű és brutális Art the Clown tört rá szerencsétlen áldozataira Halloween éjszakáján. A Terrifier 2. állítólag kidolgozottabb cselekményt hoz, mint brutális elődje, és Lauren LaVera személyében végre lesz egy “final girl” is benne, vagyis egy harcos túlélő.

A főszereplője LaVera mellett David Howard Thornton formálja meg az elmebeteg bohóc gyilkost, valamint a további szerepekben Felissa Rose, Chris Jericho, Elliott Fullam, Sarah Voigt, Kailey Hyman, Casey Hartnett, Griffin Santopietro és Samantha Scaffidi tűnik fel. A Bloody Disgusting mutatja be a filmet a mozikban októberben, majd a következő néhány hónapon belül elérhetővé válik a streaming platformokon is. A horrorfilm állítólag még véresebb és brutálisabb, mint az elődje, és nyomasztóan hosszú, 2 óra 20 percnyi vetítési idővel rendelkezik.

A Terrifier előzetese már önmagában is elég bizarr és elvont, a főszereplő afféle álmot lát. Azért ne tévesszen meg senkit a finom felvezetés, az első filmből kiindulva egészen biztos, hogy csak igazi horror veteránoknak nem okoz majd álmatlan éjszakákat a Terrifier 2.

Terrifier 2.
Forrás: YouTube

A 2022-es ősze egyébként számtalan horrorfilmmel és sorozattal kecsegtet. Sokak szerint minden év ezen időszaka termeli a legjobb alkotásokat, hiszen Halloween közeledtével mindenki előszeretettel kezd el félelmetes és szellemes filmeket nézni a takaró alá bújva. Idén olyan produkciókra érdemes várni, mint a Mosolyogj!, a Démoni fény, a A Halloween véget ér, a Mr. Harrigan telefonja vagy éppen az Az iker.

Forrás: collider.com
Borítókép forrása: YouTube