Barion Pixel Jön az Apáca 2 horror, méghozzá az Eufória egyik színészével – Coloré

Jön az Apáca 2 horror, méghozzá az Eufória egyik színészével

2022. 09. 26.

Az Apáca 2018-ban tarolt, és ez lett a Démonok között univerzum legtöbb bevételt hozó filmje, így már mindenki epekedve várja a folytatást.

A Démonok között franchise egy házaspáron (Warrenék) alapul, akik természetfeletti, gonosz entitások nyomába erednek. A Conjuring már a 3. résznél tart, az Annabelle szintén három részt élt meg eddig, míg az Apáca megállt egynél, köszönhetően a covidnak. Az Apáca megelevenedése egy vérszomjas démonnak, Valeknak köszönhető, aki már a korábbi Démonok között filmben is feltűnt, majd megkapta a saját showját.

Az első részben Demian Bichir és Taissa Farmiga voltak a főszereplők, a második részben pedig úgy tűnik, hogy az Eufória ifjú sztárja, Storm Reid lesz az, aki le kell, hogy győzze a gonoszt.

Storm Reid
Forrás: Northfoto

Az Apáca második részének cselekményét jelenleg titkolják, de a pletykák szerint a film az 1950-es évek Franciaországában fog játszódni. Bonnie Aarons visszatér a címszerepben, és Farmiga is tárgyal az első filmben játszott szerepének újra formálásáról. Michael Chaves pedig a rendezői székben köszönthetjük.

Apáca
Forrás: Northfoto

A forgatások októberben kezdődnek, és nagyjából egy év múlva mutatják be a horrorfilmet. Storm Reid fiatal kora ellenére nagyon szép ívet futott már be Hollywoodban. Nemcsak Zendaya húgát (Gia Bennet) formálja meg az Eufóriában, de főszereplő az Időcsavarban, a Ne engedd el! Netflixes thrillerben, szerepel a Láthatatlan emberben, az Öngyilkos osztagban, ő lesz a Keresés 2-ben, és még egy tucat filmben jelent már meg kisebb szerepekben.

Bár sokan hiszik azt, hogy valós történeten alapszik Valak eredettörténete, ez csak egy, a valós eseményeket feldolgozó Warren-házaspár horrorkalandjaiból kivett szál továbbgondolása. Ettől függetlenül a horrorrajongók egyik legnagyobb kedvencévé nőtte ki magát, és valószínűleg a második rész is hasonlóan nagy sikereket fog elérni.

Forrás: collider.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/apaca-2-horror/