Barion Pixel Örömhír: Kulka János családja hamarosan bővül! – Coloré

Örömhír: Kulka János családja hamarosan bővül!

2024. 05. 20.

A mai nap is érkezünk a friss hírekkel, többek között Kulka Jánossal, Jákob Zoli kisebb zavart okozott a közlekedésben és Görbe Nóra közös fotót közölt a fiával. Olvasd a lapszemlét!

Mostanában több minden okot ad arra, hogy Kulka János és családja ünnepelhessen. Az egyik ok természetesen az, hogy nemrégiben a Szomszédok karakterét nemrégiben választották a Nemzet Színészei közé.

Kulka János
Kép forrása: RTL

Kulka János boldogsága

Ha ez a hatalmas megtiszteltetés nem lenne elég, akkor a színész nővére még megfejelte azzal az örömhírrel, hogy a nővér fiának gyermeke fog születni. Dr. Kulka Janina így számolt be testvére öröméről a Blikknek:

Ha lehet, János még jobban várja az unokámat, mint én. Nagyon izgatott, és már alig várja, hogy megismerhesse az új jövevényt, aki nemsokára megérkezik a családunkba. Mindig is imádott nagybácsi lenni, lubickol ebben a szerepben, és nagyon büszke a gyerekeimre. Velünk együtt most ő is mindent ehhez a nagy eseményhez igazít. Úgyhogy mostanában lesz mit ünnepelnünk.

Jákob Zoltán
Kép forrása: TV2

Ördöngös és luxus technika ide vagy oda, ami elromolhat, az bizony el is fog romlani. Jákob Zoltánnak azonban nem a készülékben kell a hibát keresnie.

Jákob Zoltán Ferrarija nem szuperált

A milliárdos üzletember megteheti, hogy luxusautókkal furikázzon. A hatalmas vagyonnal rendelkező egykori Nagy Ő nem fukarkodik a pénzzel és szívesen segít rászorulókon, ám most ő került bajba.

A fővárosban közlekedett luxus járgányával, csakhogy váratlan esemény történt. A milliárdos a Blikknek mesélt arról, hogyan indult útnak:

Amikor elindultam otthonról, hatvan kilométernyi üzemagyagot jelzett az autó. A Ferrariról tudni kell, hogy az üzemanyag-fogyasztása sok mindentől függ, például a beállításoktól, aztán attól, hogy városban megyek-e vagy autópályán… Tíz percet autóztam, épp a benzinkutat keresve, amikor egy emelkedőhöz értem, ahol a dőlésszög miatt nem jutott elég üzemagyag a rendszerbe. Lefulladtam, alig tudtam félreállni. …Egyébként levontam a tanulságot, amit mindenkinek javaslok: soha ne indulj el majdnem üres tankkal egy olyan autóval, amelyiknek az orrában van a motor és hátul a tank.

Szerencsére a mögötte közlekedők nem kiabálással és dudálással reagáltak a váratlan helyzetre, hanem többen felajánlottak némi üzemanyagot, hogy a következő benzinkútig eljusson. A segítséget elfogadva a jóakarók még azt sem hagyták Jákob Zolinak, hogy kifizesse nekik az üzemanyagot, amit kapott.

Emlékszel még a papucsából kilépő, majd nagyot rúgó és kurjantó hölgyre? Az ország Lindája nem más, mint Görbe Nóra. Nos, már a 67. évét tapossa.

Görbe Nóra megmutatta a fiát

A színésznő két gyermek édesanyja. Gát Györggyel kötött házasságából egy lánya, Anna és egy fia, Márton született.

Görbe Nóra az Instagramon egy olyan fotót közölt, amelyen a 35 éves Márton fiával és valószínűleg a menyének valóval látható.

Az is feltűnik, hogy a közel 70 éves színésznő milyen rövidre vágatta a frizuráját. A képhez írt szavak pedig mindennél többet elárulnak:

Egy anyának boldogság boldognak látni a fiát.

Jó rájuk nézni, tényleg nagy összhangról árulkodik a fotó.

Nyitókép forrása: RTL