Barion Pixel Kiderült az igazság – Ezért szakított Jákob Zoltán és kedvese – Coloré

Kiderült az igazság – Ezért szakított Jákob Zoltán és kedvese

2023. 12. 08.

Sokan izgultak amiatt, hogy Jákob Zoltán megtalálja szíve választottját. Végül a sok lány közül Bettit választotta, ám a kapcsolatuk nem tartott sokáig. Most az is kiderült, hogy miért!

A Nagy Ő idei évadában Magyarország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán kereste a szerelmet, amit meg is talált Betti személyében. Pár napja azonban robbant a bomba: a kapcsolat nem lesz hosszútávú, ugyanis a milliárdos és Betti szakítottak.

Mint kiderült, közös megegyezés vezetett a kapcsolat végéhez, amire Betti adott magyarázatot – írja a Blikk.

Míg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik, (…) csak én nem tudok mindent félretenni, és vele tartani. Viszont sem az ő, sem az én életemet nem akartuk felborítani.

Jákob Zoltán és a szakítás

Jákob Zoltán pár hete egyedül utazott el Dubajba, hogy átgondolja a jövőjét Bettivel, ám mindketten tisztában voltak azzal, hogy komoly beszélgetés vár rájuk. Ennek a Nagy Ő visszatérte után el is jött az ideje, s egyik fél sem akarta feladni saját, megszokott életét. Mint a Nagy Ő választottja elmondta, nem véletlenül nem akar kiszállni a munkából egyik pillanatról a másikra:

Robotoltam, robotolok ma is, mert számomra nem egy férfi pénze, hanem az jelenti a biztos talajt, amit én megteremnek magamnak.

Jákob Zoltán Bettit  választotta, ám mint kiderült, életüket nem tudják egymáshoz csiszolni / Kép forrása: Tv2 Sajtószoba
Jákob Zoltán Bettit választotta, ám mint kiderült, életüket nem tudják egymáshoz csiszolni / Kép forrása: Tv2 Sajtószoba

A kommentelők vegyes reakciókkal fogadták a pár döntését. Van, aki a helyükben még próbálkozott volna, hiszen nem látja úgy, hogy az időbeosztás a szerelem útjába állhatna, ám olyanok is jócskán akadnak, akik jó döntésnek tartják a szakítást. Indoklásuk szerint jobb, ha már az elején kiderül, ha két ember nem illik össze, ugyanis később jóval nehezebb meghozni egy ilyen döntést.

Nyitókép forrása: Tv2