Keresztszülők és sógorok szerte Hollywoodban – íme, néhány kevésbé ismert sztárrokonság

A családi rokonságoknál nincs szövevényesebb rendszer a világon, és megnézve a hollywoodi kapcsolatokat, néha az álomgyár egy nagy családnak tűnhet.

Azonban nem próbálkozom meg azzal, hogy az összes kapcsolódási pontot felsorolom, amit csak lehet arrafelé találni, helyette inkább összegyűjtöttem azokat, melyekről nem biztos, hogy tudtatok. Íme!

15th Annual Critics Choice Awards
Emily Bluntot és Stanley Tuccit 2012 óta már nem csak a közös munkák kötik össze. Forrás: northfoto.com

Tudtátok például, hogy Stanley Tucci és Emily Blunt sógori viszonyban állnak? Az ördög Pradát visel két színészét 2012 óta rokoni szálak fűzik össze, ugyanis Tucci akkor vette el Blunt nővérét, Felicity-t. Ugyanígy nem gondoltuk volna, hogy Barbra Streisand és Josh Brolin között is van kapcsolat, de mégis – előbbi 1998-ban hozzáment James Brolinhoz, így a közelgő Dűne sztárjának pótanyukájává vált. Macaulay Culkin hiába tweetelte tavaly hogy ugye öregnek érezzük magunkat, mert már betöltötte a negyvenet, nekünk akkor is az a rosszcsont marad, akinek a kilencvenes években megismertük. Ezért is furcsa, hogy már apuka, na meg az is, hogy keresztapa – méghozzá Michael Jackson lányáé, Parisé. Kettejüknek még összeillő tetoválásuk is van.

Exclusive: **no Web Until 10pm Pst July 30th 2017** Paris Jackson And Godfather Macaulay Culkin Get Matching Tattoos At Hollywood Ink Shop
Macaulay Culkint és keresztlányát, Paris Jacksont 2017-ben a lesifotósok épp egy tetoválószalonból kifelé jövet kapták lencsevégre. Forrás: northfoto.com

Maradjunk a keresztségnél: Hollywoodban egymást érik a keresztanya- és keresztapaságok, bőven van is miből válogatni. Marisa Tomei például Zoe Kravitzé, Dolly Parton Miley Cyrusé, Jamie Lee Curtis pedig Jake Gyllenhallé. A rendezőlegenda Steven Spielberg pedig Drew Berrymore és Gwyneth Paltrow keresztapja – irigyeljük is őket! Drew és a rendező kapcsolata még az ET idejéből származik, Paltrow szülei pedig Spielberg jó barátai voltak, innen jött a felkérés. A vörös hajú színésznő egyébként még egy másik legendás keresztszülőt is magáénak tudhat, aki nem más, mint az olasz díva, Sophia Loren! Maga Berrymore pedig a néhai Kurt Cobain és Courtney Love lányának, Frances Bean Cobainnek tartotta a fejét a keresztvíz alá annak idején.

Women In Film Crystal And Lucy Awards, Westin Century Plaza Hotel, Los Angeles, America 18 Jun 2004
Gwyneth Paltrow és híres keresztapja, Steven Spielberg 2004-ben egy díjátadón. Forrás: northfoto.com

Aki ismeri Tim Burton filmjeit, az tudja, hogy a különc rendező előszeretettel adott szerepeket benne egykori feleségének, Helen Bonham Carternek és Johnny Deppnek. Nem meglepő hát, hogy a szívtipró lett a házaspár legidősebb fiának, Billynek a keresztapja.

A Hart of Dixie (Szívek doktora) című romantikus sorozat 2011-től 2015-ig futott, és a két, egymást ki nem állható főszereplőt Jessica Biel és Jaime King alakította. Ők a való életben azonban jó barátnők lettek, King ezért Bielt kérte fel, hogy kisifának, Jamesnek legyen a keresztmamája. A szőke színésznő második kisfiát pedig egy másik jó barátnő tartotta keresztvíz alá: maga Taylor Swift. Elton John fiainak Lady Gaga a keresztanyja, viszont az énekes maga is rengeteg csemete keresztszülője: az évek során felkérte már őt erre a nemes feladatra John Lennon, Elizabeth Hurley, és Victoria Beckham is.

Messzi rokonságok

Számos hír szól arról, hogy egyes színészeket távoli unokatestvéri viszony fűz össze. Angelina Jolie és Hillary Clinton például kilenced-unokatestvérek, de a 2016-os amerikai elnökválasztás vesztese rokoni kapcsolatban áll Madonnával is, Kate Middleton, Guy Ritchie és a Fanning-lányok pedig távoli rokonok. Ha a királyi családnál maradunk, a trónörökös Károly-herceg és Ralph Phiennes között is van családi szál. Justin Bieber és Ryan Gosling is messzi ági unokatestvérek, Jodie Foster pedig nem egyéb ikonikus színésznőt tudhat a felmenői között, mint Bette Davis. Meg sem lepődünk azon, hogy Hugh Grant ereiben királyi vér csörgedezik, ugyanis ha igazak a kutatások, ősei között ott van I. Eduárd király. Glenn Close családfáján megtalálhatóak az első repülőgép megalkotói, a Wright-fivérek, Tom Hanksnek pedig igen nívós rokonsága van: George Washington, II. Erzsébet és Liza Minelli is valamilyen kapcsolatban állnak a sztárral.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Borítsuk tavaszba otthonunkat virághagymákkal!