Barion Pixel Katalin hercegné esti mesét fog olvasni a tévében – Coloré

Katalin hercegné esti mesét fog olvasni a tévében

2022. 02. 08.

Vilmos herceg felesége ezúttal nem otthon, a saját csemetéiknek, hanem a BBC csatornáján mesél a kicsiknek, a gyerekek mentális egészségének szentelt héten. Katalin hercegné a királyi család első tagja, aki meseolvasásra vállalkozik a képernyőn.

Katalin hercegné meséjét február 13-án este adja a csatorna, ő lesz a királyi család első tagja, aki CBeebies-mesét olvas fel.
A gyerekek mentális egészségének hete február 7. és 14. között zajlik, ezen a héten arra ösztönzik a kicsiket és a nagyokat, hogy gondolják át, hogyan fejlődtek érzelmileg, és ismerjék fel, hogy segíthetik őket a kihívások és kudarcok felnőni és alkalmazkodni.

Katalin hercegné
Kép forrása: Northfoto

Katalin hercegné Jill Tomlinson A bagoly, aki félt a sötétben című klasszikus meséjét választotta, elmondása szerint azért, mert a történet jól illik az idei hét témájához. A mese főhőse Hupp, a kicsi bagoly, akinek a többiek segítenek, hogy erősödjön az önbizalma és legyőzhesse félelmeit.

A csatornán egyébként több híresség is olvasott már esti mesét, köztük Tom Hardy amerikai filmsztár 2016-ban, vagy nemrégiben Reese Witherspoon. De láthatták már a gyerekek Chris Evanst, Tom Hiddlestont, Orlando Bloomot és Eddie Redmayne-t is. Zenészek szintén feltűntek már a mesélők között: Dolly Parton, Elton John, Ed Sheeran és Dave Grohl is olvasott a kicsiknek. Tim Peake űrhajós pedig egyenesen az űrből jelentkezett be.

Forrás: MTI