Barion Pixel Kiverte a biztosítékot Johnny Depp jelenléte a cannes-i filmfesztiválon – Coloré

Kiverte a biztosítékot Johnny Depp jelenléte a cannes-i filmfesztiválon

2023. 05. 17.

A 2023-as cannes-i filmfesztiválon ismét összegyűltek a sztárok, ám volt, akinek nem tetszett Johnny Depp jelenléte.

Az idei cannes-i filmfesztiválon megintcsak felvonultak a sztárok. Harrison Ford, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp és Phoebe Waller-Bridge is tiszteletét tette a nagy múltú fesztiválon, melynek során több film idei bemutatóját is megünnepelték.

Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge az Indiana Jones folytatása miatt volt jelen, Leonardo DiCaprio pedig a Megfojtott virágok című filmben csillogtatja meg tudását.

Johnny Depp először fog feltűnni a vásznon az Amber Hearddal való botrányosnak mondható válási procedúra után. Bár a színész az ügy miatt elveszítette a szerepét a Legendás állatok-szériában, a filmezésből nem esett ki, különösen azután, hogy ő jött ki győztesként a volt feleségével folytatott perből. A Jeanne du Barry című új, francia filmben XV. Lajost alakítja, ekképp franciául is megszólal!

Johnny Depp a cannes-i filmfesztiválon

Bár sokan örülnek a színész visszatérésének, ezzel nincs mindenki így. Exfelesége, Amber Heard barátai mindent megtettek azért, hogy ne legyen természetes a mosoly Depp arcán. Heard egy közeli barátja, Eve Barlow újságíró kikéri magának, hogy – értelmezése szerint – Cannes-ban támogatják az erőszaktevőket és a bántalmazókat. Felháborodását egy képsorral támogatta meg, melyben nem fogta vissza magát, és erősebb nyelvezetet is megengedett magának.

Posztjában Johnny Deppet olyanokkal említi egy lapon, akikkel szemben elmarasztaló ítélet is született, vagy éppen zajlik az ügye. Az újságíró nem sokkal később Amber Heardról is megosztott egy képet, melyben jelzi, hogy támogatja bántalmazottakat. Bár az egykori Mrs. Johnny Deppnek több millió dollárt kellett fizetnie a színész hírnevén ejtett csorba miatt, Eve Barlow utolsó leheletéig védi barátnőjét írásaiban és megszólalásaiban.

Mindennek ellenére a filmfesztiválon Johnny Depp jókedvűnek tűnt színésztársai körében, a rajongók pedig izgatottan várják, hogy láthassák őt a legújabb filmjében.

Forrás: BBC, Page Six.

Nyitókép forrása: Getty Images