Barion Pixel Amber Heard biztosan visszatér az Aquaman 2. részében, de az kérdéses, hogy maradt-e szövege – Coloré

Amber Heard biztosan visszatér az Aquaman 2. részében, de az kérdéses, hogy maradt-e szövege

2023. 04. 27.

A Warner Bros. bemutatta a CinemaCon résztvevőinek az Aquaman és az Elveszett királyság első előzetesét, amelyben Amber Heard is látható.

Az Aquaman 2. részének előzetese megerősíti, hogy Amber Heard Mera karaktere továbbra is a folytatás része, és két rövid felvételen is feltűnik. Korábban azt pletykálták, hogy a színésznő botrányos válása miatt akár ki is kerülhet a produkcióból, de természetesen ez kacsahírnek bizonyult. Azt viszont nem tudni, mennyire vágták meg a karakter jelenlétét a filmben.

A CinemaCon-on közel kétórás ízelítőt adott várható repertoárjából a Warner Bros, és ezt az egyveleget az Aquaman 2. trailere nyitotta. Így vált elég gyorsan bizonyossá, hogy Amber Heard válása és rágalmazása Johnny Deppel szemben, mégsem verte ki annyira a biztosítékot, hogy úgy eltüntessék, mint Armie Hammert a 2022-es Halál a Níluson-ból.

Johnny Depp és Amber Heard
Forrás: Northfoto

A résztvevők elmondása szerint az előzetesben egy víz alatti harcjelenetben tűnt fel Amber Heard, illetve látható volt egy fehér kosztümben is. Korábban a színésznő maga nyilatkozott arról, hogy veszélybe került a DC filmes szereplése.

Nagyon keményen küzdöttem azért, hogy bent maradjak a filmben – nem akartak bevonni a projektbe. Kaptam egy forgatókönyvet. Aztán kaptam egy új forgatókönyv verziót, amelyben kiszedték azokat a jeleneteket, amelyekben cselekmény volt, és amelyek az én karakteremet és egy másik karaktert ábrázolták, miközben harcolnak egymással.

– magyarázta Heard.

A Change.org még egy hatalmas petíciót is összehozott, hogy eltávolítsák a színésznőt a folytatásból. Több mint 4,6 millió aláírást gyűjtöttek össze. Ezután a Warner is úgy nyilatkozott, hogy lehetséges, hogy egy olyan színésznőre cserélik Ambert, akinek jobb a szakmai kémiája Jason Momoával. Ez azonban úgy tűnik, egyelőre nem történt meg, mert elég nehézkes lett volna átszerkeszteni a filmet.

Az Aquaman és az Elveszett királyság 2023 december végén kerül a mozikba. A főszereplők között Momoa mellett ott lesz Nicole Kidman, Patrick Wilson, Dolph Lundgren és a Pose sorozatból ismert Indya Moore is.

Amber Heard, Aquaman
Forrás: InterCom
Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto