Barion Pixel Friss fotókat tettek közzé a The Morning Show 3. évadáról, Jennifer Anistonnal, Reese Witherspoonnal és az új szereplőkkel – Coloré

Friss fotókat tettek közzé a The Morning Show 3. évadáról, Jennifer Anistonnal, Reese Witherspoonnal és az új szereplőkkel

2023. 06. 30.

Közel két évvel a 2. évad lezárása után az Apple TV Plus bemutatta az első képeket a nagy sikerű tévésorozatuk közelgő évadából, amelynek főszereplője ismét Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon és Steve Carrell főszereplésével indult a The Morning Show 2019-ben és hatalmas sikert aratott, miután meglovagolva a Metoo kampányt, igen pikáns, fordulatos történetet hozott. Az Apple TV Plus meg is újította a második évadra, amely 2021 szeptemberében debütált, és szerződtek a harmadik évadra is. A streaming szolgáltató csütörtökön felfedte, hogy az új évad premierje szeptember 13-án, szerdán lesz látható az első két epizóddal.

A 10 epizódos évad további részei hetente, szerdánként jelennek majd meg, egészen a november 8-i fináléig. A friss beharangozó képeken Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, valamint az új színésztársak, Nicole Beharie és Jon Hamm láthatóak. Az Emmy-díjas Jon Hamm számos filmben és sorozatban játszott, például a Reklámőrültekben és a Top Gun: Maverick-ben. Nicole Beharie pedig az Álmosvölgy legendája sorozattal szerzett hírnevet magának. A szériában visszatér Julianna Margulies, Billy Crudup, Mark Duplass is, és még jó pár ismert karakter.

A történet szerint a tévétársaság jövője teljesen megkérdőjeleződik, és egy új tech-titán fenyegeti mindenki létét, miközben természetesen a belső értékek is újra mérlegre kerülnek.

Az első évadban Billy Crudup Emmy-díjat kapott Cory megformálásért, míg Jennifer Aniston SAG-díjat zsebelt be. A második évad is komoly kritikai elismeréseket kapott, bizonyára a harmadik etap is elhozza a várt eredményeket.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Apple TV+