Barion Pixel Janet Jackson elárulta, hogy elhitte-e valaha a Michael Jackson ellen felhozott vádakat – Coloré

Janet Jackson elárulta, hogy elhitte-e valaha a Michael Jackson ellen felhozott vádakat

2022. 01. 30.

Janet Jackson nyíltan beszélt a néhai bátyja, Michael Jackson ellen felhozott gyerekmolesztálási vádakkal kapcsolatban.

Az 55 éves Janet Jackson az A&E és Lifetime dokumentumsorozatának harmadik epizódjában beszélt őszintén arról, hogy annak idején milyen érzések és gondolatok forogtak benne a testvérét ért vádak miatt.

Janet Jackson's Metamorphosis After Party Las Vegas
Forrás: Northfoto

Az énekesnő 1993-ban egy több millió dolláros Coca-Cola szerződéstől esett el, miután napvilágot láttak az első molesztálási vádak Michael ellen. Bár neki és a család többi tagjának semmi köze nem volt az akkor történtekhez, mégis egyfajta megbélyegzés érte őket a pop királya miatt.

Véleménye szerint az akkori események az ő karrierjére és életére is óriási hatással voltak, illetve az emberek gyűlöletéből is kijutott neki.

Janet Jackson és Michael Jackson
Forrás: Northfoto

Ettől függetlenül a mai napig szentül hiszi, hogy néhai testvére ártatlan. „A bátyám soha nem tett volna ilyesmiket, de én még mindig bűnös vagyok az asszociáció miatt.”

A sztár és a család többi tagja a per elejétől, egészen annak végéig Michael mellett állt és egy emberként próbáltak tenni azért, hogy bebizonyítsák az ártatlanságát. Bár a nyomozást lezárták és peren kívül egyeztek meg a felperesekkel, nagyon sokan elfordultak tőlük.

A Janet Jackson életét bemutató produkcióban számtalan téma terítékre kerül. Többek között a híressé vált fellépése Justin Timberlake-kel, valamint a testsúlyát ért kritikák is, amelyek nagyban befolyásolták az élete alakulását.

Forrás: justjared.com