Barion Pixel Végre! Justin Timberlake reagált a bántó kommentekre – Coloré

Végre! Justin Timberlake reagált a bántó kommentekre

2021. 02. 13.

Lassan két hete debütált a Framing Britney Spears dokumentumfilm…

Képernyőfotó 2021 02 12 20.06.52
Borítókép forrása: Youtube

Azóta viszont nemhogy nem csillapodtak a kedélyek, hanem még erősebbek lettek. A média és az emberek is elkezdtek végre az énekesnő igazában hinni, amelyre a The New York Times újságírói igyekeztek fényt deríteni. A sorozat összesen 6 részt fog felölelni, amely a sztár életére, gyámság alá helyezésére és az apjával való kapcsolatára helyezi a hangsúlyt.

Az első részben egykori szerelmével, Justin Timberlake-el való kapcsolata is előkerült, akinek a szakításuk utáni megnyilatkozásai és interjúi nagyban hozzájárultak az énekesnő későbbi negatív megítélésében és a sajtó folyamatos támadásaiban. A most újra előkerült felvételek miatt – amelyek ma már teljesen más megvilágítást kapnak, hiszen szembemegy az női egyenjogúsággal – Justin lett az egyik legtöbbet támadott személy, amelyre tegnap egy hosszú üzenetben reagált:

Láttam az üzeneteket, tageket, kommenteket és aggodalmakat és válaszolni szeretnék. Nagyon bánom azokat az időket, amikor a tetteim hozzájárultak ehhez a problémához, tapintatlan voltam, vagy nem szólaltam fel a helyes dolog mellett. Megértem, hogy nem feleltem meg az elvárásoknak, és hasznot húztam egy rendszerből, amely elnézi a nőgyűlöletet és a rasszizmust. Szeretnék bocsánatot kérni Britney Spearstől és Janet Jacksontól, mert törődöm velük, tisztelem őket, és tudom, hogy hibáztam.

Justin hozzátette, hogy többé nem akar mások kárából hasznot húzni és szeretne egy olyan világ részese lenni, ahol felemelnek és támogatnak másokat.

Forrás: Hollywood Reporter