Barion Pixel Janet Jackson elárulta, milyen traumákat okozott neki a 13 éve elhunyt fivére – Coloré

Janet Jackson elárulta, milyen traumákat okozott neki a 13 éve elhunyt fivére

2022. 01. 27.

Hamarosan látható lesz a Janet Jackson életéről szóló dokumentumfilm, amelyben a sztár olyan dolgokat is megoszt a nézőkkel, amit még soha.

Janet Jackson az elmúlt években teljesen visszavonult a szerepléstől és a koncertektől. Bár néhány vörös szőnyeges eseményen tiszteletét tette, inkább kisfia nevelésére koncentrált.

Janet Jackson
Forrás: Northfoto

Most viszont elérkezettnek látta az időt, hogy újra életjelet adjon magáról, sőt, egy komoly produkcióban mutassa be az életét, illetve beszéljen a pályafutásáról és a megélt traumáiról is. Többek között a világ egyik legmegosztóbb és legzseniálisabb énekeséről, Michael Jacksonról is, akivel bár úgy tűnt, nagyszerű testvérei viszonyt ápoltak, Janet emlékei alapján nem volt olyan felhőtlen a szeretet kettőjük között.

Michael Jackson "scream" Music Video
Forrás: Northfoto

Az 55 éves énekesnő azokról a bántó gúnynevekről is beszélt, amelyekkel Michael fiatalabb korában illette.

„Voltak idők, amikor Mike folyamatosan ugratott és beceneveket aggatott rám. Ilyen volt a disznó, a ló, a ribanc, vagy a tehén” – mondta Janet a filmben, aki hozzátette, hogy testvére egy percig sem gondolta, hogy ezekkel a megjegyzésekkel mekkora fájdalmat okoz az akkor még szinte gyerek énekesnőnek.

„Nevetett rajta, és én is nevettem, de valahol mélyen, odabent elképesztően fájt. Ha valaki azt mondja, hogy túl kövér vagy, az hatással lesz rád.”

Janet Jackson elmondta, hogy súlyproblémái akkor kezdődtek, amikor megkapta Penny szerepét a Good Times című komédiában. A sztár szerint a falás egyfajta menedék volt számára a negatív érzések elől, ami a mai napig így van:

„Stresszevő vagyok, így ha feszült leszek, vagy valami nagyon bánt, akkor az evés vigasztal meg.”

A filmet – amelyben szó esik a karrierjét derékba törő 2004-es Super Bowl félidős showról is – Janet bemutatkozó albumának 40. évfordulójára tervezik. Azt azonban még nem tudni, hogy pontosan mikor számíthatunk rá.

Forrás: justjared.com
0 /eletmod/sztarok/janet-jackson-michael-jackson/