Barion Pixel Janet Jackson élete is dokumentumfilmet kap 2022-ben – Coloré

Janet Jackson élete is dokumentumfilmet kap 2022-ben

2021. 03. 04.

Janet Jackson is beáll a sorba! Pontosabban nem ő, hanem azok a filmesek, akik az életéről akarnak egy mindent átfogó dokumentumfilmet készíteni.

Képernyőfotó 2021 03 04 10.41.32
Borítókép forrása: YouTube

A világhírű énekesnő már jó ideje visszavonultan él és kisfiát neveli, azonban sokan nem tudják, hogy nem önszántából döntött amellett, hogy feladja a karrierjét évekkel ezelőtt.

Janet énekesi pályafutását a 2004-es Super Bowl félidős showja pecsételte meg, amelyet Justin Timberlake-el adott elő. Az előadás pedig úgy írta be magát a történelembe, mint Janet Jackson mellvillantása, amely után nemes egyszerűséggel feketelistára került. Természetesen ez csak egy kis része lesz annak, amelyről a kétrészes dokumentumfilm szólni fog. Fontos szerepet kap a családja, a bátyjával, Michael Jacksonnal való kapcsolata, illetve a válása utáni visszatérése a reflektorfénybe.

A filmet Janet bemutatkozó albumának 40. évfordulójára tervezik, amely 2022-ben lesz esedékes. Azt még nem tudni, hogy kik fognak benne megszólalni, valamint mennyire fogja érzékenyen érinteni azokat, akikről szó esik benne, mindenesetre sok reményt fűznek hozzá a készítők.

Forrás: Variety