Barion Pixel Igaz a hír! Kaia Gerber és Vanessa Hudgens volt barátja egy pár – Coloré

Igaz a hír! Kaia Gerber és Vanessa Hudgens volt barátja egy pár

2021. 12. 24.

Cindy Crawford lányát és Austin Butlert sülve-főve együtt látták az elmúlt hetekben, így nem csoda, hogy egyből elindultak a találgatások, mi is van a két fiatal sztár között…

Kaia Gerber a szemünk előtt vált gyönyörű fiatal nővé, és a modellkedés mellett már a filmiparban is letette névjegyét.

Kaia Gerber Uj Parja
Forrás: Northfoto

A 20 éves lány, ugyanis játszott többek között az Amerikai Horror Story legújabb évadában, de azt beszélik a közeljövőben is feltűnik majd néhány produkcióban. Austin Butler pedig a Shannara krónikáiban volt először látható, a 30 éves színész tehetségét azonban a közelgő Elvis moziban fogja igazán megmutatni, amire már sok filmrajongó kíváncsi.

A fiatalokról eddig csak pletykák keringtek, hogy egy párt alkotnak, most viszont az egyik barátjuk megerősítette egy külföldi magazinnak, hogy tényleg randevúznak és igazán boldogok együtt.

A szemfüles rajongók bárhol elcsíphetik a fiatalokat Los Angelesben, hiszen együtt járnak sportolni és kedvenc közös elfoglaltságuk a legjobb éttermeket fogásait kipróbálni, illetve galériákba járni

Kaia korábban Jacob Elordi, míg Austin évekig Vanessa Hudgens kedvese volt, akinek nem más, mint Ashley Tisdale mutatta be. Austin egy rövid ideig Johnny Depp lányával, Lily-Rose Depp-el is ismerkedett.

Forrás: people.com