Újabb sztárpár ment szét! Kaia Gerber és Jacob Elordi szakítottak

Még nincs egy napja, hogy bombaként robbant Shawn Mendes és Camila Cabello szakítása, máris itt a következő.

Alig egy év után közeli források szerint, ha nem is végleg, de egy időre búcsút vett egymástól a 20 éves szépség és a 24 éves sztár, akinek a nevét az Eufória című sorozat kapcsán ismerte meg a világ.

Kaia Gerber Kaia Gerber Dedicace Le Livre I D Lors De La Semaine De La Mode A Paris ***exclusive***
Forrás: Northfoto

A fiatalokról számtalan lesifotó készült, amelyeken kutyát sétáltatnak, vacsoráznak és művészeti kiállításokra járnak. Barátaik szerint ők voltak a tökéletes pár, ezért is áll mindenki megdöbbenve a hír előtt, hogy inkább a barátság mellett döntöttek. A szakításukról szóló pletykákat még egyikőjük sem erősítette meg a közösségi oldalán, főleg, hogy közös képeik még mindkettőjüknél megtalálhatóak. Rengeteg rajongó szomorodott el, de a legtöbben abban bíznak, hogy csak időre van szüksége a két hírességnek.

Úgy fest az idei november a szakítások hónapja, legalábbis a huszonéves sztárok körében, mivel a 30 és 40 éves hírességeknél keresve sem lehet boldogabb és kiegyensúlyozottabb szerelmeseket találni. Gondoljunk csak Megan Fox és Machine Gun Kelly, Kourtney Kardashian és Travis Barker párosára, vagy éppen az újdonsült álompárra: Kim Kardashianra és Pete Davidsonra.

Forrás: pagesix.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egy író azt állítja, Vilmos hercegnek volt pár internetes kapcsolata celebekkel