Ashley Tisdale tudja, hogyan illik felköszönteni egy barátot

2021. 08. 19.

A színésznő egy különleges posztban kívánt boldog születésnapot legjobb barátjának, aki nem mellesleg Vanessa Hudgens exe.

Ki gondolta volna, hogy a High School Musical (HSM) időszak nemcsak a nézőknek hoz sok változást az életébe, de maguknak a szereplőknek is. A táncos-éneklős műfaj már letűnni látszott, aztán jött a HSM, és meglett a kétezres évek maga Grease életérzése is. A fiatalok rajongtak értük, a zenéikre mindenki táncolt, és nézzük csak meg, meddig jutott azóta Zac Efron is!

Delta Air Lines' Holiday Flight To The North Pole Photocall New York
Forrás: northfoto.com

A Sharpay Evanst megtestesítő szőke színésznő akkor ismerkedett meg Austin Butler színésszel, amikor az csatlakozott a Disney „Sharpay mesés kalandjai” című spinoff film stábjához. Ennek már 15 éve, és ők ketten azóta is a legjobb barátok. Ez azért is meglepő, mert sokan állítják, hogy nincs igazi barátság nő és férfi között. Pedig ők ketten bizony azok, és ezt Ashley posztja is tükrözi, melyben mélyen kitárulkozik, és felköszönti Austint, aki egyébként egyre népszerűbb Hollywoodban. Érdekesség, hogy Ashley mutatta be Austint Vanessa Hudgensnak, akivel 8 évig alkottak egy párt, méghozzá tavaly év végéig.

„Wow, nem hiszem el, hogy 30 lettél! Üdvözlet a harmincasok klubjában! 15 éves korod óta te vagy a legjobb barátom, szóval ez pont egy 15 éves barátság! Büszke vagyok rád és mindenre, amit véghezviszel, de ami a legfontosabb, büszke vagyok arra a személyre, aki vagy! Te voltál a legközelebbi barátom az évek során, és te az a fajta barát vagy, aki azonnal jött hozzám, amikor a padlón bömböltem egy szörnyű szakítás után, de nemcsak felkapartál a földről, hanem a kedvenc sütimet is megvetted útközben. Őszintén szólva, nem hittem, hogy valaha bárki is úgy meg fog érteni, mint te, de aztán jött a férjem. És te boldogan ölelted meg őt is, mint egy testvért. Nincs senki olyan különleges, mint te, Austin, te vagy az ikerpárom, csak 7 évvel későbbről. El tudom képzelni, hogy anyukád mennyire sugárzik az örömtől és büszke rád, amikor figyeli mindazt, amit csinálsz, és minden lépésnél veled van! Remélem, tudod, mennyire szeretetreméltó vagy! Boldog születésnapot!”

Mi ez, ha nem egy megható üzenet, amit valóban csak egy igaz barát írhat?!

Forrás: justjared.com