Barion Pixel Kirakták a Superman projektből a 39 éves Henry Cavillt, így viszont akár ő lehet a következő James Bond – Coloré

Kirakták a Superman projektből a 39 éves Henry Cavillt, így viszont akár ő lehet a következő James Bond

2022. 12. 17.

Egyszerre szomorú, de talán mégsem tragikus hír, hogy a sármos sztár, Henry Cavill nem öltheti magára az Acélember köpenyét.

Henry Cavill neve az utóbbi években egybeforrt a Superman franchise-zal és a Witcherrel is. Utóbbiból azért szállt ki nemrég, Liam Hemsworth javára, mert úgy volt, hogy az új Acélember film minden idejét felemészti majd. Most azonban úgy néz ki, Cavill kiöregedett a szerepből, legalábbis a készítők szerint, egy ifjabb titánt akarnak a harisnyás megmentő szerepére.

Henry Cavill a következőket írta Instagram bejegyzésében:

Nemrég találkoztam James Gunn és Peter Safran stúdiófőnökökkel, és ez most egy szomorú hír lesz mindenkinek. Végül is mégsem térek vissza Supermanként. Miután a stúdió azt mondta októberben, hogy még az aláírás előtt jelentsem be a visszatérésemet, ez a hír nem a legkönnyebb nekem, de ilyen az élet. Tiszteletben tartom a döntést, sok sikert kívánok a folytatáshoz. Lejárt az időm, hogy viseljem a köpenyt, de amit Superman képvisel, azt soha nem fogom leadni. Jó móka volt veletek, és mindig csak felfelé.

A DC filmek készítői azt nyilatkozták a bejelentés után, hogy az új Superman filmek Clark Kent korai éveire összpontosítanak majd, így a 39 éve sztár már nem megfelelő a szerepre, de természetesen imádtak vele együtt dolgozni.

Henry Cavill
Forrás: Northfoto

Most talán megnőtt az esélye annak, hogy Cavill legyen az új 007-es, hiszen szegénynek több ideje marad egy új projektre. A latolgatók szerint azonban még mindig Aaron Taylor-Johnson a legesélyesebb, hogy James Bond legyen.

Henry Cavill
Forrás: Northfoto
Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto