Barion Pixel Szomorú hír a Vaják rajongóinak: Henry Cavill nem folytatja – Coloré

Szomorú hír a Vaják rajongóinak: Henry Cavill nem folytatja

2022. 11. 02.

A The Witcher című sorozat óriási siker a Netflixen, a készítők most mégis kockázatos döntést hoztak, ugyanis lecserélik a főszereplőt alakító Henry Cavillt.

A Vaják (The Witcher) különleges, olykor erotikus, olykor agresszív és mitikus lényekkel tarkított világa az egyik legkedveltebb fantasy-sorozat lett a világon az utóbbi években. Ríviai Geralt története először könyvsorozat, majd PC játékok formájában létezett, innen született meg az ötlet egy élőszereplős változatra, amelyben végül Henry Cavill öltötte magára a fehér hajú vaják (szörnyvadász) szerepét.

A Netflix nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy készül a sorozat negyedik évada, de abban már nem vesz részt Henry Cavill. A streaming szolgáltató egyelőre két évadot készített el a rajongók számára, a harmadik jövő év elején érkezik, ebben még a kedvelt brit sztár lesz a főszereplő. Cavill az Instagramon jelentette be, hogy számára véget ér a kalandozás, és szögre akasztja medálját, illetve kardját, mivel azokat egy új Witchernek adja.

Henry Cavill a Vajákban
Forrás: Northfoto

A színész helyét az ausztrál Liam Hemsworth veszi át, ő lesz Fehér Farkas a negyedik évadban. Sokak egyöntetű véleménye alapján a Supermant is több ízben megformáló Cavill tökéletes választás volt a castingosok részéről, igazi mélységet adott Geralt karakterének, amihez az is hozzájárult, hogy a színész maga is rajongója volt a The Witcher játéknak.

Liam Hemsworth
Forrás: Northfoto

Az ok, amiért Cavill valószínűleg továbblép, az az említett Superman-jelmez, hiszen a DC a napokban beharangozta a folytatást, amiben ismét Henry lesz a köpenyes megmentő. Ez pedig időben messze leterheli annyira, hogy nem lenne ideje egy szintén fajsúlyos projektre.

Liam Hemsworth várhatóan teljesen megújítja majd a karaktert, és hatalmas lelkesedéssel lát neki a feladatnak, bár egy ilyen előddel nyilván nem lesz könnyű dolga.

“Witcher-rajongóként nagyon örülök a lehetőségnek, hogy eljátszhatom Ríviai Geraltot. Henry Cavill hihetetlen Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy nekem adta át a gyeplőt, és megengedte, hogy kezembe vegyem a Fehér Farkas pengéjét kalandjának következő fejezetében. Henry, évek óta rajongok érted, és az ihletet tovább, amit te hoztál ehhez a szeretett karakterhez. Lehet, hogy nagy az a csizma, amibe bele kell most lépnem, de nagyon izgatott vagyok, hogy ajtóm nyílik a Witcher világába.”

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/henry-cavill-nem-folytatja-vajak/