Barion Pixel Így néz ki Henry Cavill és Dua Lipa együtt Matthew Vaughn kémthrillerének első képén – Coloré

Így néz ki Henry Cavill és Dua Lipa együtt Matthew Vaughn kémthrillerének első képén

2022. 03. 09.

Az Apple TV+ készülő kémthrillerje, az Argylle nemrégiben jött ki egy új képpel, amelyen Henry Cavill és Dua Lipa látható.

Henry Cavill egy tőle szokatlan frizurával lesz látható, ám ez mit sem ront jóképű megjelenésén. A filmet Matthew Vaughn rendezi Jason Fuchs forgatókönyve alapján, amely Ellie Conway azonos című, hamarosan megjelenő könyvén alapul.

Henry Cavill és Dua Lipa
Forrás: Northfoto

Az Argylle-ben Cavill és Lipa mellett olyan sztárok lesznek láthatóak, mint Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Ariana DeBose, Rob Delaney, John Cena és Samuel L. Jackson.

A történet egy kémről fog szólni, aki amnéziában szenved, az emlékei pedig lassan törnek felszínre, ahogy az is, hogy bosszút kell állnia egy csoporton. Az első hivatalos képen nemcsak Henry Cavill haja, hanem az énekesnő megjelenése is igen különleges, hiszen arany ruhát és rövid bob frizurát visel.

Henry Cavilltől egyébként nem áll messze az akciófilmek műfaja. Olyan produkciókban kapott főszerepet, mint a Man of Steel, a Batman Superman ellen és a Justice League. Nemrég szerepelt a Netflix Enola Holmes cimű filmjében, valamint a streaming szolgáltazó sikersorozatában, a Vajákban.

Az Argylle forgatásai 2021 augusztusában kezdődtek el Európában, amely egy háromrészes filmtrilógia első része lesz. Jelenleg még nincs hivatalos premierdátuma, de várhatóan még ebben az évben debütál az Apple TV+-on.

Forrás: collider.com