Barion Pixel Megérkezett a Vaják második évadának előzetese – Coloré

Megérkezett a Vaják második évadának előzetese

2021. 07. 13.

Andrzej Sapkowski lengyel író fordulatos történetének első évadát 75 millió háztartásban nézték meg. Mit várhatunk a folytatástól?

A fantasy világban játszódó sorozat első évadában a magányos szörnyvadász, Ríviai Geralt kalandjait követhettük nyomon egészen addig, amíg össze nem hozta a sors a cintrai hercegnővel, Cirivel

A két főszereplő kalandjai ott folytatódnak, ahol a történet abbamaradt. A Henry Cavill által megszemélyesített vaják igyekszik Cirit eljuttatni Kaer Morhenbe, a vajákképzőbe, hogy a lány kibontakoztathassa erejét. 

Andrzej Sapkowski fantasy univerzumában viszont nem ennyire egyszerű a helyzet, Cirinek rengeteg akadályon kell átküzdenie magát, míg eléri célját. 

A bennfentesek szerint a második évad lineárisabb idősíkot jelenít meg, mint a 2019-ben debütált első, ugyanis a sorozatot sokan bírálták az inkoherens történetszálakért, ami miatt kevésbé volt élvezhető az első nyolc rész. A koronavírus a sorozat készítőivel is kibabrált, mivel megbetegedés miatt több szereplő változtatás is történt a forgatás alatt. Az ismerős arcok mellett a második évad rengeteg új szereplővel is bővül, csatlakozott a stábhoz a Peaky Blindersből (Birmingham bandája) ismert Paul Bullion és Az ifjú Wallanderben feltűnt Yasen Atour is, ők Geralthoz hasonló vajákokként tűnnek fel a színen. 

Ami bizonyos, hogy decemberben újra találkozhatunk kedvenceinkkel, sőt, ha türelmesek vagyunk, akár a karácsonyfa alatt is elmerülhetünk a Vaják második évadának izgalmaiban.

Borítókép forrása: YouTube