A 66 éves Genna Davis visszatér – Új oldalát mutatja meg

A 80-es évek népszerű színésznője, Geena Davis új szerepben tűnik fel!

Genna Davis 66 évesen még mindig aktívan dolgozik. Az Oscar-díjas színésznő a 80-es évek sikere után is folyamatosan feltűnt filmekben és sorozatokban.

Genna Davis
Forrás: Northfoto

A Stuart Little, kisegér, a Micsoda csapat, a Grace Klinika és még sok más neves produkció szereplője volt. Bár ma már nem kap olyan nagy figyelmet, mint fénykorában, a legfrissebb hírek szerint egy drámasorozatban tér vissza, amely a CBS csatornáján fog debütálni.

A sorozat címéről és történetéről még nem sokat tudni, mindössze annyi információ szivárgott ki, hogy egy kemény ügyvédnőt fog alakítani, aki nyomozóként dolgozó fiával fog össze, hogy fényt derítsenek egy ügyre.

A forgatókönyvet Scott Prendergast írja, aki korábban már dolgozott együtt Gennával. Azt viszont, hogy ki rendezi, illetve mely színészek lesznek benne láthatóak még homály fedi.

Genna Davis egyébként 2001-től 2017-ig volt Reza Jarrahy felesége, akitől három gyermeke született: Alizeh Keshvar Davis Jarrahy, Kaiis Steven Jarrahy és Kian William Jarrahy.

1989-ben Oscar-díjat kapott Az alkalmi turista című romantikus alkotásért, 2006 pedig Golden Globe-díjat is bezsebelte az Elnöknő című sorozatért.

Forrás: variety.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Így épít a nemet mondás művészete – 3. rész