Barion Pixel Farm VIP: Életveszélyes állapotba került a 62 éves Rékasi Károly – Coloré

Farm VIP: Életveszélyes állapotba került a 62 éves Rékasi Károly

2023. 12. 07.

Orvosai tanácsára azonnal fel kellett adnia a Farm VIP versenyét Rékasi Károlynak. A 62 éves színész lába ugyanis olyan rossz állapotba került az embert próbáló kihívások során, hogy trombózis gyanúja miatt azonnal eltiltották a vetélkedőtől.

Rwnk9kpturbxy83mdgxzdlmngjmmwfmndq4zmuzzjqxmjqwywiwnjm1os5qcgeslqmaam0gmc0dtpmfzqlozqge3gabotab
A 62 éves színész feladta a versenyt Forrás: TV2

Életveszélyes helyzet

„Egy összevetésünk volt a piros csapattal, versenybe szálltunk. Egy darabig bírtam a küzdelmet, de nem ment tovább. Visszamentünk a parasztházhoz, ahol folytattuk a termelést, sonkát főztem, igyekeztem a lehető legjobban elvégezni a feladatot. Amikor végeztünk, a közös helyiségben Zsuzsi szólt, hogy milyen a lábam… Nem éreztem különösebb fájdalmat, de láttam, hogy jókorára duzzadt. Ekkor gyorsan odahívták a stáb orvosát, ám én még ekkor sem érzékeltem a helyzet súlyosságát, nem ahhoz vagyok szokva, hogy ha bármi fáj, rögtön orvoshoz forduljak” – kezdte meg Rékasi, majd elárulta, mi volt a diagnózis.

„Az orvos közölte, nem engedélyezi, hogy tovább versenyezzek, ugyanis trombózis gyanúja áll fenn. Megtudtam, folyadék gyűlt fel a lábamban, s ha nem megy le magától, hosszában fel kell nyitni a lábamat, hogy lecsapolják. Ha pedig az sem hoz eredményt, amputációra is sor kerülhet” – mesélte a Blikknek Rékasi, aki feladta a versenyt, ugyanis nem csak az amputációtól tartott, hanem a trombózisból keletkező vérrögből, ami akár halálos kimenetű is lehet.

A drámai pillanatot ITT nézhetitek meg!

Balhés-romantikus Rékasi Károly

A színésznek számos konfliktusa volt a reality során, talán könnyebb lenne felsorolni, kivel nem rúgta össze a port a színész. Legnagyobb drámái Szabyest-el és Lakatos Leventével voltak a show során. A háttérben azonban ennél nagyobb érzelmi viharok zajlottak le a jóképű színészben; rettenetesen nehezen viselte felesége, Pikali Gerda színésznő hiányát a forgatások alatt.

Rékasi Károlynak hiányzik a felesége / Kép forrása: Tv2
Rékasi Károlynak hiányzik a felesége / Kép forrása: Tv2

„Rettentően hiányzik Gerda. Én ma úgy keltem fel, hogy összepakoltam a cuccaimat és hazamegyek, mert ezt nem bírom tovább. Ha van rá lehetőség, küldjetek haza, mert az, hogy valaki ilyen tiszteletlen legyen velem, ahhoz én már túl öreg vagyok, és nem ezt érdemlem” – mondta Rékasi a műsorban.