Barion Pixel Freddie Prinze Jr. és a Lucifer egyik női főszereplőjének közös filmje lesz a Netflix 2022-es karácsonyi nagy dobása – Coloré

Freddie Prinze Jr. és a Lucifer egyik női főszereplőjének közös filmje lesz a Netflix 2022-es karácsonyi nagy dobása

2022. 11. 18.

Eljött a visszatérések ideje, a kétezres évek tini bálványa, Freddie Prinze Jr. sok év kihagyás után ismét a romkomok felhozatalát erősíti.

A Netflix úgy gondolta, idén karácsonyra rég nem látott és kedvelt sztárokkal erősít az ünnepi filmek terén. Nemrég debütált Lindsay Lohan a Karácsonyi románc című szerelmes, síszezonos, amnéziás, télapós családi filmmel, ami egyébként a maga nemében nem is rossz. És máris itt a másik nagy visszatérő, Freddie Prinze Jr., aki annak idején a Csaj nem jár egyedül, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, a Pasik és Csajok, a Scooby Doo vagy épp a Nyakig love főszereplője volt. Most a sármos Freddie a Karácsony veled című romkomban szerepel majd, ráadásul egy újonnan feltörekvő színésznő oldalán.

Aimee Garcia leginkább a Lucifer sorozat helyszínelőjeként (Ella Lopez) lett ismert és kedvelt, a bájos színésznő gyorsan népszerű lett világszerte. Eddig inkább csak mellékszerepek találták meg, most viszont bizonyíthat Freddie Prinze Jr. oldalán.

A történetben Aimee alakítja a popsztár Angelinát, míg Freddie egy meggyötört apukát, akinek a lánya történetesen Angelina rajongója. Az énekesnőt már a lemezkiadója kirúgással fenyegeti, ha nem alkot egy toplistás karácsonyi dalt, így Aimee Garcia karaktere elhatározza, hogy a TikTokon megismert rajongóját meglátogatja.

Bizony, nem kevés áthallás van a történet és JLo nemrég moziban játszott Marry Me-je között, dehát mindenki szereti az ilyen “sztárom a párom” koncepciójú dolgokat. Ráadásul a Karácsony veled elég humoros és könnyed ahhoz, hogy megálljon a lábán, arról nem is beszélve, hogy ez a két színész valóban kimondottan üdítő párosítás. A zenés betétek pedig a kritikusok szerint nem is rosszak, ahogy a rendezés és a fényképezés sem, tehát a maga műfajában igenis jó filmnek ígérkezik erre az ünnepi szezonra.

Freddie Prinze Jr.
Forrás: Northfoto

A Karácsony veled már látható a Netflix kínálatában.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto