Barion Pixel Sarah Michelle Gellar és Selma Blair 24 éves barátságot ünnepeltek – Coloré

Sarah Michelle Gellar és Selma Blair 24 éves barátságot ünnepeltek

2022. 01. 31.

Sarah Michelle Gellar és Selma Blair a Kegyetlen játékok forgatásán ismerkedtek meg tinédzserként, és azóta is jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Sarah Michelle Gellar és Selma Blair már 24 éve a legjobb barátnők. Az évfordulót egy közös képpel is megpecsételték a rajongók számára, a társaságukban pedig ott volt Roger Kumble rendező is, aki szintén jó barátjuk az 1999-es tini dráma készítése óta.

'cruel Intentions' Movie Stills
Forrás: Northfoto

Selma 26, Sarah pedig 21 éves volt, amikor a hazánkban is népszerű, csavaros történetet a mozivászonra vitték. A Kegyetlen játékok azóta is alapját adja rengeteg sorozatnak és adaptációnak, rajongóinak száma pedig hatalmas. A színésznők azóta befutottak, férjhez mentek, családot alapítottak, de ha ez nem lenne elég, Sarah Michelle Gellar alig változott az idők folyamán.

Selma Blair sajnos komoly betegséggel él együtt, szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála pár éve. Küzdelmét az állapotával igyekszik humoros oldaláról megfogni, és fájdalmai ellenére a mai napig forgat. A tavalyi év végén egy dokumentumfilmet is tető alá hoztak vele, melyben a betegséggel való mindennapjait mutatják be.

Kegyetlen játékok c. film
Forrás: Northfoto

A Kegyetlen játékok nem csupán Sarah Michelle Gellar és Selma Blair kapcsolatát tette örökre szólóvá, hiszen a másik két főszereplő Ryan Phillippe és Reese Witherspoon egymásba szerettek és össze is házasodtak. Bár azóta elváltak, továbbra is jóban vannak és két gyönyörű gyermek szülei.

Forrás: dailymail.com