Barion Pixel Jön a horrorklasszikus remake sorozata – Íme az előzetes – Coloré

Jön a horrorklasszikus remake sorozata – Íme az előzetes

2021. 09. 25.

A 90-es évek népszerű filmje 24 év után sorozat formájában kel életre.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron remake-sorozat október 15-én debütál az Amazon Prime csatornáját, amely a filmklasszikushoz hasonlóan Sara Goodman 1973-as regényén alapszik.

'i Still Know What You Did Last Summer' By Danny Cannon, Usa, 1998.
Forrás: Northfoto

A történet – akárcsak a film – egy csapat érettségiző fiatalról szól, akik a bankett után halálra gázolnak egy embert, ám a gyilkosságot elhallgatva tovább hajtanak. Itt azonban nem ér véget a sztori, hiszen az áldozat mindent megtesz, hogy megkeserítse a fiatalok életét, akiknek a legsötétebb titkait is fel akarja fedni a város előtt, mielőtt végez velük.

A sorozat főszereplői Madison Iseman, Bill Heck, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck és Brooke Bloom.

Az 1997-es film főszereplői Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe és Freddie Prinze Jr. voltak. A produkció pedig világszerte 125 millió dollár bevételt hozott a konyhára.

A remake több részben fogja izgalomban tartani a rajongókat és, ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a készítők egy óriási csavarral igyekeztek kicsit frissíteni a jól ismert történeten.

Íme az előzetes:

Forrás: hollywoodreporter.com
0 /eletmod/sztarok/jon-a-horrorklasszikus-remake-sorozata-ime-az-elozetes/