Barion Pixel Van mit ünnepelni! Sarah Michelle Gellar és férje, Freddie Prinze Jr. 11 év után ismét vörös szőnyegre lépett együtt – Coloré

Van mit ünnepelni! Sarah Michelle Gellar és férje, Freddie Prinze Jr. 11 év után ismét vörös szőnyegre lépett együtt

2023. 01. 21.

A Buffy és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron produkciók szőke sztárja, Sarah Michelle Gellar végre visszatér a képernyőre, méghozzá egy nagyon testhezálló szerepben.

Míg Freddie Prinze Jr. a Netflix egyik karácsonyi filmjében igyekezett visszatérni a térképre 2022 decemberében, a 45 éves felesége, Sarah Michelle Gellar kirobbanó formában debütál a Paramount+ fejlesztette misztikus tini-sorozatban, a Wolf Pack-ban.

Mivel a szérina január végén debütál, megkezdődtek a promóciós bemutatók és a kilencvenes évek álompárja így ismét együtt lépett a vörös szőnyegre. Az előzetes alapján megszokott alapokon, de ismét egy magával ragadó természetfeletti műsor jön.

A Paramount eseményén tündökölt a két egykori tini idol. Gellar, aki Kristin Ramsey nyomozót alakítja majd, és a Wolf Pack executive producere is – lenyűgözően nézett ki egy rövid ujjú virágos miniruhában, különleges kulcslyuk vágású dekoltázsával. A ruhához bordó bársony, hegyesorrú cipőt és egy hatalmas, drágakövekkel tarkított fülbevalót viselt a Kegyetlen játékok sztárja. Férje, Freddie lezser fekete szettben és fekete kalapban lépett a fotósok elé.

Sarah Michelle Gellar és férje
Forrás: Northfoto

A Wolf Pack, azaz Falka cselekményének középpontjában 4 tinédzser áll, akik akaratuk ellenére egy erdőtűzben elszenvedett sérülés nyomán vérfarkasokká válnak. Természetesen adott egy kisváros is köréjük, meg egy szép nagy erdő, és persze helyi rendőrök, akik ki tudja, melyik oldalon állnak majd. Sok új ezek alapján nincs az alapötletben, de mivel a Farkasbőrben (Teen Wolf) producere jegyzi, és Sarah Michelle Gellar tér benne vissza, mindenképpen adni kell neki egy esélyt. Az ifjú tehetségek pedig szépek és szexisek, valamint lesz bőven dráma, erotika, szerelem és vér.

És ha valakinek még így sem elég a vérfarkasokból, annak jó hír, hogy a Paramount egy Teen Wolf filmet is készít az évben, melyben az összes régi szereplő visszavárható. A vörös szőnyegen Sarah Michelle Gellarhoz csatlakoztak a Wolf Pack további sztárjai; Rodrigo Santoro, Bella Shepard, Holland Roden (aki a Teen Wolf sztárja volt), Chloe Rose Robertson, Armani Jackson, Stella Smith és Tyler Lawrence Gray.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto