Barion Pixel Ezért fekszik le Katalin hercegné későn ma éjszaka – Izgalmas dologra készül! – Coloré

Ezért fekszik le Katalin hercegné későn ma éjszaka – Izgalmas dologra készül!

2023. 07. 21.

Katalin hercegné ma éjfélig ébren lesz, hogy egy igazán különleges tortával kedveskedjen elsőszülött fiának.

Katalin hercegné és családja különleges születésnapot ünnepel holnap a hercegi pár otthonában, ugyanis György herceg 10 éves lesz. A hercegné szeret saját maga gondoskodni arról, hogy gyermekei születésnapja mindig különleges legyen, ezért édes hagyományt követ minden egyes évben.

A tizedik születésnap minden kisgyereknek különleges, és ez alól a herceg sem kivétel! Nem meglepő hát, hogy Vilmos és Katalin mindent megtesznek majd azért, hogy Györgynek emlékezetes napja legyen. Az édesanya már évek óta követ egy szokást, ami mára már hagyomány lett, és bizonyosan a ma estére is izgatottan készül!

Katalin hercegné kedves szokása

A hercegné sokáig ébren marad a gyermekei születésnapját megelőző este, ugyanis ragaszkodik hozzá, hogy ő maga süsse a gyerekek születésnapi tortáját. Még 2019-ben mesélt erről, a BBC egy műsorában, a Berry Royal Christmas-ben, ahol Mary Berry süteményszakértővel beszélgettek.

Katalin hercegné mindhárom gyermekének saját kezűleg készíti a tortát / Kép forrása: Pool / Getty Images
Katalin hercegné mindhárom gyermekének saját kezűleg készíti a tortát / Kép forrása: Pool / Getty Images

Ebben a sütés iránti szeretetéről kérdezték Katalint, aki elmondta, hogy ha a gyermekei születésnapjáról van szó, minden pillanatát élvezi a tortakészítésnek. Mint mondta:

Már hagyománnyá vált, hogy éjfélig ébren maradok, nevetséges mennyiségű süteménytésztával és cukormázzal, mert túl sokat készítek. Ennek ellenére imádom.

György herceg egyre többször látható nyilvánosan a szüleivel és húgával, Sarolta hercegnővel. Nagy szerepe volt nagyapja, Károly király koronázásán, ugyanis ő vitte a királyi palástot. Múlt hétvégén Wimbledonban is megjelent, amikor is édesanyja adta át a nyertesnek járó trófeát.

A szokásoktól eltérően nagyobb korában nem kell a fegyveres erőknél szolgálnia. Ez ugyan tradíció, hogy a királyi sarj szolgálja a hazáját, de Katalin és Vilmos nem fogja erőltetni, hogy gyermekük belépjen a seregbe, hacsak ő maga nem akarja.

Vilmos egy barátja azt mondta, hogy a szülők nem fognak az útjába állni annak, hogy György megtalálja a saját sorsát és szenvedélyét az életben. A barát szerint semmi sem akadályozza meg Györgyöt abban, hogy például űrhajósként folytassa karrierjét, ha ez az, amit szeretne, így akár Sarolta hercegnőből is lehet orvos, ha úgy dönt, hogy azt a pályát választja.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images