A 41 éves Katalin hercegné is Barbie lázban ég vagy csak szereti a rózsaszínt?

2023. 05. 31.

Katalin hercegné rengeteg hivatalos eseményre választotta a közelmúltban a jellegzetes árnyalatot.

A 2023-as Barbie film hamarosan debütál Margot Robbie-val és Ryan Goslinggal, a világ pedig Barbie lázban ég, akárcsak Katalin hercegné. A Mattel valószínűleg felkötheti a gatyát, mert ismét virágkorát éli majd a híres baba. A sztárok körében a ún. Barbiecore virális divattrend hódít, vagyis mindenki rózsaszín szettekben ad hangot várakozásának. Nem biztos, hogy Katalin hercegné is emiatt választotta egyre többször a rózsaszínt, de tény, hogy az elmúlt hónapokban rengeteget viselte a szín különböző árnyalatait.

Nézzük ezeket a pillanatokat!

A walesi hercegné eddigi talán legmerészebb Barbiecore pillanatát pár napja élte át, amikor Londonban részt vett egy gyermekkori barátja eljegyzésén. Katalin kedvenc divattervezője, Alexander McQueen alkotását viselte, egy rózsaszín pasztell öltönyt egy hozzáillő blúzzal, amihez fehér övet és elegáns cipőt húzott kiegészítőként.

Katalin hercegné
Forrás: Neil Mockford/Getty Images

Az angol rózsák üde színét idézte meg egy ME+EM hosszú ruhában, amikor meglepetés vendégként feltűnt az iskolás gyerekeknek szervezett pikniken a Chelsea Flower Show-n.

Katalin
Forrás: Jordan Pettitt-WPA Pool/Getty Images

A háromgyerekes Katalin a januári Windsor Foodshare látogatása alkalmával egy meleg árnyalatot választott, a rózsaszín vörösbe hajló árnyalatát: egy bíbor nyakú pulóverben, hozzáillő kabáttal és fekete nadrággal érkezett.

Katalin
Forrás: Mark Cuthbert/ Getty Images

Katalin hercegné balerina rózsaszín masnis blúzt viselt egy bordó Roland Mouret öltönnyel a 2022 decemberi rendezvényén, ahol férje, Vilmos vehetett át egy díjat.

Katalin
Forrás: Samir Hussein/Getty Images

Talán legikonikusabb pillanata ezzel az árnyalattal 2022 májusában volt. Az akkor még Cambridge-i hercegnő a Buckingham-palota kerti partiján korallszín kabátos ruhát viselt egy árnyalatban nagyon passzoló kalapot, lábára pedig rózsaszín velúr cipellőt húzott.

Katalin
Forrás: Dominic Lipinski/Getty Images

Forrás: People

Borítókép forrása: Dominic Lipinski/Getty Images, Neil Mockford/Getty Images