Barion Pixel Ennyi volt Mr. Bignek! Kivágták Chris Noth utolsó jelenetét a Szex és New York új évadából – Coloré

Ennyi volt Mr. Bignek! Kivágták Chris Noth utolsó jelenetét a Szex és New York új évadából

2022. 01. 06.

Chris Noth pár hete óriási sokkot okozott a világnak állítólagos szexuális zaklatásai miatt, amelynek meg is lett a böjtje…

A legfrissebb hírek szerint Mr. Big karaktere már soha többé nem tér vissza.

Breaking News File Photo Chris Noth Accused Of Sexual Assault By Two Women
Forrás: Northfoto

Még egy emlékezés erejéig sem, ugyanis a Szex és New York legújabb, And just like that című évadában lett volna egy olyan jelenet, amikor Carrie férje hamvait szétszórva vesz örök búcsút tőle, amelyben néhány másodperc erejéig több képkocka lett volna Mr. Bigről. Ez azonban már nem lesz benne a színészt ért vádak miatt.

A botrányos információk – amelyben két nő is azt állítja, hogy Chris Noth szexuálisan is bántalmazta őket – olyannyira kihatottak a karrierjére, hogy a menedzsmentje és a sorozat készítői is elpártoltak mellőle. De, ha ez nem lett volna elég, a Szex és New York három főszereplője is kiadott egy közös nyilatkozatot, amelyben támogatásukról biztosítják a két nőt.

A sorozat 7. évada egyébként igencsak vegyes fogadtatásban részesült, mondván, hogy kicsit sem életszerűen mutatja be az 50-es nőket és azt sem, hogyan élik az életüket napjainkban. A széria új évada jelenleg a felénél tart, így a csalódott rajongók még reménykedve várják, hogy érje őket pozitív élmény is egy-két részben.

Forrás: justjared.com