Ezt kell tudni az eperlekváron túl Gerard Piqué 24 éves barátnőjéről, Clara Chia Martiról – ezen mindenki megdöbben

2023. 09. 18.

Shakira házasságának botrányos felbomlása a focista Piquével egy csapásra ismertté tette a 24 éves Clara Chia Martit.

A volt profi futballista, Gerard Piqué és a latin díva, Shakira házassága 11 év után zátonyra futott egy üveg dzsem, illetve Clara Chia Marti miatt, a lány ugyanis a hűtőben hagyta az édességet, ami a felismeréshez vezetett.

clara chia marti
Forrás: David Oller/Getty Images

Azóta eltelt egy év, Piqué és barátnője már hivatalosan is egy pár, illetve az énekesnő is jobb kapcsolatot ápol exével. Azért a közelmúltban megrendezett MTV VMA díjátadón fellépő popsztár híres szakító dalával kicsit feltépte a sebet, hiszen az előadásában felcsendült a BZRP is, a tömeg pedig hatalmas elánnal énekelte Shakirával az „elcseréltél egy Ferrarit egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra” nevezetes sort.

A lekváros incidens után három hónappal már együtt fotózták az egykori focistát Martival, miközben a Summerfest Cerdanya zenei fesztiválon vettek részt – és ekkor már túl voltak a hivatalos bejelentésen is Shakirával, miszerint

Sajnálattal megerősítjük, hogy elválunk. Jelenleg a magánélet védelmét kérjük gyermekeink jóléte érdekében, akik a legnagyobb prioritást jelentik számunkra.

Clara Chia Marti egyébként még hasonlít is a kolumbiai énekesnőre, így kijelenthető, hogy a 36 éves Piqué maradt a típusánál. A lányról keveset lehet tudni, Marti magánéletének részleteit távol tartja a nyilvánosságtól. Bár van Instagram-fiókja, az oldala privát, csak öt bejegyzése van, és követőinek száma 200 alatti, amelyek közül az egyik Piqué.

Piqué 2023 januárjában osztotta meg az első közös fotót róla és Clara Chia Martiról az Instán, innentől mondható hivatalosnak a kapcsolat, mivel a vörös szőnyeges debütálásra nem volt még alkalom.

A pár rengeteget utazik, a spanyolországi kirándulások mellett Csehországban és Franciaországban is nyaraltak. Franciaországban Marti és Piqué megállt Párizsban, ahol várost néztek, miközben néhány barátjukkal elektromos robogóval kalandoztak. A lány és a focista bejárja a világot, de a fix pont az a spanyol lakás, ahol Shakira is élt korábban a férfival, illetve most terveznek beköltözni egy tengerpart közeli kastélyba.

A 24 éves spanyol származású szépség állítólag PR-hallgató egy jó hírű magánegyetemen. A Kosmosnál, Piqué sport- és szórakoztató produkciós cégénél dolgozik, rendezvényszervezésben segédkezik, feltehetően így ismerkedtek meg. Feltehetően gazdag származású, a források szerint édesapja jogász.

Forrás: People
Borítókép forrása: Antonio Gutierrez/Getty Images