Barion Pixel Shakira kitálalt: Így bukott le Piqué – Coloré

Shakira kitálalt: Így bukott le Piqué

2023. 06. 28.

Shakira és Piqué tavalyi válásának oka megcsalás volt, és most az énekesnő elmondta, hogy hogyan szerzett tudomást férje félrelépéséről.

Shakira és Piqué házassága 2022-ben ért véget, amikor is kiderült, hogy a focista megcsalta a feleségét. Mint most Shakira elmondta, apja betegágya mellett tudta meg, hogy férje tilosban jár. Amikor ugyanis az énekesnő édesapja látogatóban volt, egy rossz lépés következtében elesett. Az úr az intenzív osztályra került, és Shakira igyekezett minél több időt mellette lenni. Egy ilyen alkalommal nézegette a híreket, és derült ki számára, hogy férje egy másik nővel találkozgat.

Shakira és Piqué – A válás után

Az énekesnő nehezen tette túl magát párja megcsalásán, és külön csapás volt, hogy az újságból kellett megtudnia, hogy férje kivel van helyette. Bár Piqué rögtön elköltözött, Shakira úgy érezte, nem fogja túlélni a szakítást, és még egy dalában is megénekelte, hogyan érintette őt a csalfaság. Mára már legendássá vált sorai: ,,lecseréltél egy Ferrarit egy Twingóra, lecseréltél egy Rolexet egy Casióra”.

Piqué azóta sem kért bocsánatot gyermekei anyjától, és továbbra is a Shakiránál több, mint húsz évvel fiatalabb Clara Chia Martival van együtt. Mára már talán az énekesnő is túl van a szakításon, és több sztárral is hírbe hozták, Lewis Hamiltonnal és Tom Cruise-sal is.

Forrás: Page Six.

Nyitókép forrása: Getty Images