Barion Pixel Egyre valószínűbb: Tom Cruise és Shakira bizony komolyabban érdeklődnek egymás iránt – Coloré

Egyre valószínűbb: Tom Cruise és Shakira bizony komolyabban érdeklődnek egymás iránt

2023. 05. 14.

A pletykák szerint megvan köztünk a kémia és Tom Cruise már lépéseket is tett közös találkozásuk alkalmával.

Nem zörög a haraszt – tartja a mondás. Shakira és Tom Cruise, mint szerelmespár, első hallásra talán abszurdnak tűnhet, pedig nem lehetetlen. A kolumbiai énekesnő nemrég szakított párjával, gyermekei apjával, a világhírű labdarúgó Piqué-vel, Tom Cruise pedig jó ideje szingli. A feltételek tehát adottak, és adott volt a találkozás is, a 2023-as Miami Forma-1-es Nagydíjon.

Tom Cruise és Shakira
Cristiano Barni/Getty Images

A közös fotón büszkén mosolyognak mindketten, noha a hírek szerint Shakira valójában Lewis Hamilton pilóta miatt érkezett a futamra. A pletykák szerint a találkozó után Tom virágot is küldött a 46 éves énekesnőnek, persze lehet ez baráti gesztus is. A bennfentesek között azonban Tom Crusie részéről mindenképp megvan a nyitottság.

Egy Twitter videó tanúbizonysága szerint azonban Shakira a nagydíj után Hamiltonnal vacsorázott, tehát nem biztos, hogy a Mission Impossible sztárja elég nagy benyomást tett rá. Ha Cruise korábbi kapcsolatait nézzük, talán jobban jár Shakira, ha nem ő lesz a következő választottja. Az akciósztár ugyanis több híres feleséget is elfogyasztott. Az első Mimi Rogers volt 1987-től 1989-ig, a második Nicole Kidman 1990-től 2001-ig, a harmadik pedig Katie Holmes. A Dawson és a haverok sztárja 2006-tól volt a felesége és egyetlen vérszerinti gyermekének, Suri Cruise-nak is életet adott.

Tom Cruise és Katie Holmes
Forrás: Tyler Boye/Getty Images

A színésznő 2012-ben adta be a válókeresetet és Tom innentől már csak alig-alig látta Surit, Mindhárom házasság esetében képben volt Cruise negyedik nagy szerelme is, a szcientológia, ami végül minden kapcsolatát szétzilálta. Az első felesége Mimi Rogers maga is az egyház tagja volt. Nos, most már csak az a kérdés, vajon Shakira a nála 10 évvel fiatalabb Hamiltonnal randizgatna szívesen, vagy a nála jó 10 évvel idősebb Tom Cruise-zal.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Dan Istitene/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/tom-cruise-es-shakira/